DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDU ALICI RECEIVERLER > Diğerleri
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 14-06-2008, 19:59   #1
zigodaktil
ÇAVUŞ

zigodaktil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 142
Tecrübe Puanı: 127zigodaktil gelecegi parlak uyezigodaktil gelecegi parlak uyezigodaktil gelecegi parlak uyezigodaktil gelecegi parlak uyezigodaktil gelecegi parlak uye
Next time şifre girme

Merhabalar.

Bende Next time marka uydu alıcısı var.

Atv şifresi girmek için menuyü 9339 oalrak giriyorum biss şifre menusu çıkıyor

İştem tam burada sorun la karşılaşıyorum. şifreler 01x1FFF gibi şifreler belirtiliyor ama x işareti girilemiyor.

+ oalra kalt kısımda 100000000000 şeklinde şifreyi giriyorum ama üst kısımda kanalın adı oalr kfarklı yazıyor.

Şifreyi girmeden önce ilk ATV yi seçiyorum sonra şifreyi giriyorum. Kaydediyorum ama olmuyor.

Bana ilk kısımdan itibaren nasıl girip kayıt edeceğimi anlatabilirmisiniz. Maçları kaçırmadan yapmak istiyorum.

Yardımı olursanız sevinirim. Şimdiden kolay gelsin

Genelde hep konu açtıkdan sonra sorunumu kendim buluyorum

Sorunumu çözdüm Next time marka alıcımdan 9339 yazıyorum şifre menüsünden Biss seçiyorum.

Üst tarafta NBA kanlaını seçip ilk satıra "001FFF" 0alt daki satırada "00 10000000000000000"

yazıp kumandanın EPG düğmesine basıp kayıt ediyorum ve şifreli kanal açılıyor.

Konuyu yanlış yere açıldıysa kusra bakmayın. Uydu alıcılarının üzerinde sadece Next Time yazan ve 9339 yazarak şifre girenler bu yolu uygulasın.

Yardım istedim yardım ettim. Herekeze iyi akşamlar.

Dev mame arşivi 2000 üzeri oyun.http://www.dvbsat.org/forum/showthread.php?t=36477

Ve pek yakında dev psp Oyunları

Konu zigodaktil tarafından (14-06-2008 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir..
zigodaktil isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler