|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 104
Thanked 5.874 Times in 1.156 Posts
Tecrübe Puanı: 5127
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vatanını Seven dogu ve güneydogulu dostlarıma sevgilerle
Evet arkadaşlar e-posta ile gelen .pps dosyayı burada sizlere sunuyorum.her türk insanının burada belirtilen açıklamalara hak vereceği inancı ile powerpoint slayt gösterimini sizlerinde muhakkak izlemenizi isterim...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Seviyeli yorumları topikte paylaşalım...
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 236
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline sağlık bu güzel bir paylaşım için
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 114
Tecrübe Puanı: 142
![]() |
çok güzel hazırlanmış bir slayt.bu Slaytı hazırlayan arkadaşıma çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Ben de o kadar karamsarlık var tarifi mümkün değil.Elbette bu düşmanlarımızdan değil kendimizden.O kadar bozulmuşuz ki bir ingilizin bizi ingilizleştirmesi için zorlama yapmasına gerek kalmamış, içimizden bir çoğu ingilizleşmeye özeniyor da mağazalarının reklam panolarını hep ingilizce sözcüklerle donatıyor.Sanki işyerlerinin adını ingilizce isimlerden seçince bizi AB ye kolayca alacaklarını sanıyorlar.Yazık çok yazık.bir çok yerde konuşurken ingilizce sözcükleri kullanıyorlar artık.Ellerde dolar euro geziyor ve arabalar da hep avrupa arabaları.Kemere,Kaş'a Didim'e gittim hep yabancılar yazlık almışlar,30 milyarlık yazlıklar çıkmış 150 milyara.topraklar satılmaya başlanmış bir bir.1946 da Stalin kars ve Ardahan'ı isteyince ülkemizi korumak için natoya baş vurduk Amerika ve Avrupa'nın kurduğu güvenlik paktına fakat şimdi durum tersine döndü. Ülke bölünme tehlikesiyle karşı karşıya.Siz Ermenilerin parmağından bahsediyorsunuz bu doğru ancak kuzey Irak'taki yapılanmanın da etkisi var.Ermenistan Kürtlere yardım ediyor fakat babalarının hayrına değil ilerde eğer Türkiye'yi bölerlerse bölünen parçalardan pay almak için tabiki.Bu aralarında gizli bir anlaşmadır.onların amacı Igdır,Van,Kars Ardahan.Bir bucuk milyonluk Ermeninin bize ettiğine bakın.Bunlar bizim gibi yabancı özentilerine en büyük derstir.
Konu Morumtrak tarafından (25-02-2007 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 411
Thanked 2.273 Times in 848 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
lütfen yazınızı editleyip küçük harfe çeviriniz.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|