|
|
![]() |
|
|
#41 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 330
Tecrübe Puanı: 80
![]() |
Arkadaşlar, anlatım gerçekten çok güzel olmuş. Newcamd ile paylaşım yapabiliyorum. Ancak camd3 (cs357) yi hiç denemedim.Bedavasından bir server buldum. Fakat bir türlü seyretmeyi beceremedim. Biraz detay vererek yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür teşekkür ediyorum.saygılar
![]() Not:SS2 kartım var. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#42 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 330
Tecrübe Puanı: 80
![]() |
yardımcı olacak kimse yokmu?
![]() yardımcı olacak kimse yokmu? ![]() Konu nacis tarafından (14-06-2008 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost - Cift Mesaj Birlestirme |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 426
Thanked 2.415 Times in 904 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
csc 4.0.0.2 plugini kullan conf dosyası içerisine cs357li satırı yapıştır kaydet plugini aktif et izlersin
saygılar
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaslar ben bu programi aradim ama bulamadim yada gozumden kacti yardimci olursaniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 426
Thanked 2.415 Times in 904 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
Alıntı:
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|