DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB CARDSHARING > DVB CARDSHARING VE LINUX RECEIVER EMU DOSYALARI
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 14-10-2006, 12:22   #21
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
derbederim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bisoru sormuş aynı soruyu bende sorsam bi cevap verecek arkadaş bulunurmu?....şimdiden teşekkürler..
* kart paylaşımında serverin dvb-s kart ile bir alakası yoktur. modül vasıtası ile kartınızı paylaşıma açamazsınız, blgisayardan kartınızı paylaştırabilmeniz için programmer (kart yazıcı) gereklidir.
* başkalarının bulup izleyebilmesi için paylaşım yapan serverin hostunu, portunu bilmesi, useri tutturup, passı tutturup, des keyi bulması gerekki bu da şifreli bir yayını açmak kadar zordur
* kartın yetkililerinede user pass verirseniz anlarlar

saygılar.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 26-10-2006, 20:56   #22
derbederim
ER

derbederim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0derbederim is on a distinguished road
Alıntı:
tonytr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
* kart paylaşımında serverin dvb-s kart ile bir alakası yoktur. modül vasıtası ile kartınızı paylaşıma açamazsınız, blgisayardan kartınızı paylaştırabilmeniz için programmer (kart yazıcı) gereklidir.
* başkalarının bulup izleyebilmesi için paylaşım yapan serverin hostunu, portunu bilmesi, useri tutturup, passı tutturup, des keyi bulması gerekki bu da şifreli bir yayını açmak kadar zordur
* kartın yetkililerinede user pass verirseniz anlarlar

saygılar.
ustam saygılar bende cardmaster2003 kart yazıcı var bunda ayarlar nasıl olacak hangi modda ve kaç voltta bi türlü beceremedim...lütfen yardım...
derbederim isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 23:09   #23
tonytr

phoenix modda olucak 3,57 mhz 9 yada 12v adaptör kullanabilirsin.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Alt 28-10-2006, 23:17   #24
onuruyanerler
ER

onuruyanerler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0onuruyanerler is on a distinguished road
cihazım next 7500 cix card share ver06 sitede verilen programı yükledim fakat cihazda kartım yok örnekte verilen port numarasını vs.. giriyorum disconnect diyor aktif olmuyor. yüklediğim sistem için şifreleri nasıl elde edebilirim hergün sitedeyim gerçekten çok şey öğrendim. ( yeni sayılırım cihazı alalı 4 ay oldu ). yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
onuruyanerler isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2006, 15:06   #25
tonytr

free serverleri takip edin çalışan bulduğunuzda disconnect olmaz.
Alt 29-10-2006, 15:56   #26
selo66
ER

selo66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0selo66 is on a distinguished road
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.SS2 ile bu iş nasıl olacak daha teferruatlı anlatısan memnun olurum.Ayrıca RedLine RL 18.500 DVR uydudan güncellemeli Receiver ile bu mümkünmü.Selamlar.
selo66 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2006, 21:34   #27
irdeto
ER

irdeto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0irdeto is on a distinguished road
arkadaşlar bu card sharıng olayında bizim gibi kotalı arkadaşların kotasından gidiyomu?
irdeto isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2006, 23:21   #28
rhymus
TEĞMEN

rhymus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 112
Tecrübe Puanı: 478rhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uye
Alıntı:
selo66´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.SS2 ile bu iş nasıl olacak daha teferruatlı anlatısan memnun olurum.Ayrıca RedLine RL 18.500 DVR uydudan güncellemeli Receiver ile bu mümkünmü.Selamlar.
öncelikle wincsc pluginin olmalı ss2 de daha sonra forum içinde verilen free serverlar var bunlarla izleyebilirsin tabi bunlar sınırlı oluyor en fazla 1-2 gün ücretli aboneliklerle cüzi bir ücrete internet bağlantın varsa sürekli izleyebilirsin sordugun cihaza gelince tam olarak internet bağlantılı olup olmadıgını bilmiyorum ama eğer varsa büyük ihtimalle izlersin

We are from SAKARYA!!!

Biz bu şehri tribünden sevdik.
rhymus isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2006, 23:23   #29
rhymus
TEĞMEN

rhymus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 112
Tecrübe Puanı: 478rhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uye
Alıntı:
irdeto´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu card sharıng olayında bizim gibi kotalı arkadaşların kotasından gidiyomu?
ben de kotalı kullanıyorum 2-3 tane her zaman açık server vardır bende ama şimdiye kadar hiç sorun olmadı yani karşıdan aldıgı bilgilerin pek fazla kotayı etkileyeceğini düşünmüyorum hiç bir zararı yoktur

We are from SAKARYA!!!

Biz bu şehri tribünden sevdik.
rhymus isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2006, 20:48   #30
SE7EN

SE7EN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 655SE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uyeSE7EN geleceğin sohret adayi uye
sadece teşekkür butonuna basmanız yeterli arkadaşlar.Sadece bu konuda sorusu olanlar yazssın ve okuyanlar için güzel bir kaynak oluştursun. İlginiz için teşekkürler.

SE7EN isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler