DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB CARDSHARING > DVB CARDSHARING VE LINUX RECEIVER EMU DOSYALARI
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 23-09-2008, 15:06   #11
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cccam için linux gerekiyor, sanal olarak ta kurabilirsiniz. cccam ın exe olarak windows versiyonu henüz çıkarılmadı.

Alıntı:
okyanus06´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
asagidaki newcs icin olmasi gereken ccam ayarlari ne olmalidir?
newcs okutup ccam vermek isityprum
N: 127.0.0.1 34000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
N: 127.0.0.1 34001 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db

Konu tonytr tarafından (23-09-2008 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost - Cift Mesaj Birlestirme
tonytr isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 23-09-2008, 15:11   #12
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
diko´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlar,forumda çok gezdim nerdeyse tüm mesajları okudum (tabi beni ilgilendiren mesajları)fakat kafam çok karıştı konu cccam +newcs
benim kurulu olan Mgcam+newcs yabancı paket serverim var 3 kişi aramızda paylaşıyoruz amma AU problemim olduğu için Cccam+newcs ye geçmeye karar verdim sorum şu
1- hazır olan Mgcam serverin newcs.xml dosyasını hiç kurcalamadan Cccam+newcs yi kursam aynen kaldığı yerden devam edermi yoksa başka ayarlarmı gerekiyor newcs aynen çalışır ellemene gerek yok
2-arkadaşların cihazları sadece newcamd destekliyor arkadaşlarına direk newcs den paylaşım vericeksin o zaman
3-benim cihaz (DB 500s) olduğu içinde ben ayrıca bir port daha açtım
örnek (13500 cccam için 35500 de newcs için)bu portları biribirine yönlendirmekmi gerekiyor yoksa nasıl yapılması gerekiyor bu konularda yardımlarınızı bekliyorum ayrı ayrı açılmış olmaları yeterlidir
TONYTR ustamdan da ayrıca bir yorum bekliyorum
yardımlarınız için şimdiden çok teşekür ediyorum
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to tonytr For This Useful Post:
oz@ (02-11-2008)
Alt 30-11-2008, 15:12   #13
diko
ER

diko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0diko is on a distinguished road
Geç te olsa teşekür ederim ustam
diko isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2009, 21:29   #14
mouz2005
ER

mouz2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 0mouz2005 is on a distinguished road
Alıntı:
asef´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güncelleme yapıyor dostum.F line eklerken peerin birine F: user pass 5 0 1 {0 0 3 }
slmlar. bu fline dreambox dan pc(uydu baglantisi mevcut) icin kullansam ayni ipden olur mu acaba? dreambox a sadece server icin kullanacagim uyduya baglamak istemiyorum. yada daha basit yolu varmi acaba?? tskrler yardimlariniz icin!!

Konu mouz2005 tarafından (04-01-2009 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir..
mouz2005 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler