DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB CARDSHARING > DVB CARDSHARING VE LINUX RECEIVER EMU DOSYALARI
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 23-08-2006, 23:41   #11
cezzac
ER

cezzac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0cezzac is on a distinguished road
Bu port acma meselesinde sorun yasiyorum. benim modemime baglanip port acma secenegi yok. hangi seviyede bu port acma islemini yapmam lazim.
Modemim bilgisayara USB den bagli. Dreambox ile Bilgisayar Ethernet ile bagli. Bridge ile dreambox i internete bagladim XP isletim sisteminde. Gbox ile internetten paylasimi saglayamadim. Burada belirtilen port hangi seviyede olmasi gerekiyor yardim edebilir misiniz ?
cezzac isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 23-08-2006, 23:41   #12
sturanli
ONBASI

sturanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 66
Tecrübe Puanı: 17sturanli is on a distinguished road
@dicaprio
eğer çalışan bir server'a üye isen sana verilen newcamd cnf. dosyasını var/tuxbox/config/nevcamdconfig altına atıp izleyebilirsin.

Konu sturanli tarafından (23-08-2006 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir..
sturanli isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-08-2006, 23:44   #13
sturanli
ONBASI

sturanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 66
Tecrübe Puanı: 17sturanli is on a distinguished road
@cezzac internet share özelliğini kullanıyosan sana tavsiyem newcamd server kullanman olacak o zaman port açma kapama problemin olmayacaktır. belki bilgisayarında gerekli port ayarlarını yaparsan gbox da kullanabilirsin ama newcamd çalışması daha stabil bana sorarsan newcamd kullan tabiki bence.
sturanli isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2006, 08:34   #14
dicaprio
ÇAVUŞ

dicaprio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 57dicaprio is on a distinguished road
Peki bu iş nasıl olacak.Yani O arkadaşları nereden bulacağım:Bir yardımcı olursanız.Ayrıca bu iki emuyü beraber çalıştırmak gibi bir şansımızda var mı Polsat ve TPS lerde sürekli problemler yaşıyoruz.Bazen çekiyor bazen çekmiyor.PM atarsanız lütfeen msn yapabiliriz.

" YURTDA CARD, CİHANDA SHARING "
dicaprio isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2006, 13:01   #15
cezzac
ER

cezzac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0cezzac is on a distinguished road
@sturanli
gerekli bilgisayar ayarlari nedir hocam benim yapiya gore ? bunu izah edebilir misin ? hangi seviyede acmam lazim. dial up olarak gorunuyor benim adsl baglantim.
cezzac isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2006, 19:31   #16
kevinsert
ER

kevinsert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0kevinsert is on a distinguished road
port acmak nasil oluyoer????
kevinsert isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2006, 13:55   #17
Vodk@Orange

Vodk@Orange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9-Ball Champion! Speed Cards Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 4.313 Times in 333 Posts
Tecrübe Puanı: 100Vodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uye
en basta verdıgım bılgılerde port acma da var @kevinsert bir bak istersen
Vodk@Orange isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2006, 16:59   #18
Vodk@Orange

Vodk@Orange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9-Ball Champion! Speed Cards Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 4.313 Times in 333 Posts
Tecrübe Puanı: 100Vodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uye
port acmak ne bılmek ısteyenlere ve port acamayan arkadaslara resımlı anlatım asagıdakı link de !!!!

http://dvbsat.org/forum/showthread.p...0681#post60681
Vodk@Orange isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2006, 23:00   #19
ronaldo
ONBASI

ronaldo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 17ronaldo is on a distinguished road
çok güzel bilgiler edindim teşekkürler
ronaldo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 11:56   #20
gecelerinlordu
ONBASI

gecelerinlordu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 33
Tecrübe Puanı: 52gecelerinlordu is on a distinguished road
ustalara bir soruda benden, aynı modem üzerinden iki tane dreambox gbox yapabilir mi? aynı server kullanılacak. veya paylaşım üzerinden bir dreamboxun paylaşımı diğer dreamboxa verilir mi? saygılar..
gecelerinlordu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler