DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB CARDSHARING > DVB CARDSHARING VE LINUX RECEIVER EMU DOSYALARI
Welcome
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Destek Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 02-07-2009, 20:42   #1
heroes
ONBASI

heroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 10
Tecrübe Puanı: 22heroes is on a distinguished road
Newcs için windowsmu linuxmu

sevgili tonytr üstadım formunuzdan bugüne kadar bir cok şey ögrendim bunun için öncelikle teşekkür ediyorum newcs server kurmak istiyorum sizce windowsmu kullanmalıyım linuxmu hangisi daha stabil calışır. windows sanırım 9 karttan sonrasını görmüyor sanırım newcs 1.66 dada windows destegi yok linuxtada böyle bir sınır varmı windows belli bir kullanıcı ve karttan sonra kasıyor deniyor sizin bilgileriniz ve tecrübeniz ışıgında hareket edecegim eger linux olacaksa hagi sürümü tavsiye edersiniz farumlarda genelde ubuntu olarak geciyor newcsde hangi sürümü tavsiye edersiniz 1.66 olan en son sürüm sadece linux için yapılmış diye biliyorum onumu kullanmalımıyım yoksa sizin önerebileceginiz versiyon hangisi şimdiden teşekkür ederim donanım olarak centrino 1.7 laptop uygun olurmu kartları okutmak için smargo usb card reader kullansam sorun yaşarmıyım şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum
heroes isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız, gizli mesaj açılmaz ise sayfayı yenileyin açılır. Uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır
Your Ad Here
Alt 03-07-2009, 13:08   #2
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mevcut linuxunuz yoksa windows kullanabilirsiniz,
linux hertürlü server olayları için daha elverişlidir,
benim tercihim fedoradır ama bu göreceli bir kavram,
linuxta sınırlama yok,
laptop uygun olmaz çok ısınır şişer, masaüstü pc daha stabil olur,
usb lerde de problem yaşayabilirsin pci comport çoklayıcı kullanabilirsin.
1.66 sürümü kullanabilirsin, daha önceki sürümleride kullanabilirsin senin için hangi sürüm daha stabil ise onu seçersin.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2009, 03:52   #3
mkysoft
ER

mkysoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0mkysoft is on a distinguished road
yeni versiyonların artık windows derlemesi çıkmayacakmış, 1.66 readme dosyasında yazıyor, bu nedenle mecburen linux.
mkysoft isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler