|
|
|
|
#11 | |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 60
Tecrübe Puanı: 185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Malum sharing emudan sonra gelecek kanal izleme yöntemiz. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#12 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 433
Thanked 2.474 Times in 921 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
kart için sorgulama değerini yayıncı değiştiremez o yine aynı kalır.
yayıncı sadece cw gönderme sürecini kısaltabilir ki ilk deneyen premier yayıncısı idi cardsharingle uğraşmak için 3 sn ye kadar düşürdü ama önüne geçemediler maalesef. ne yapabilirler? 3 sn altına inmeleri gerekir uydu kart arasındaki iletişim 0,5 sn ye kadar olabilir bu şekilde yaptıklarında cardsharingi bitirirler ama burada başka problemler meydana çıkar, uydu ile kart arasındaki iletişim için ilk bağlantı esnasında 3 sn bir zaman gerekir en düşük olarak, altına inildiğinde tüm abone kartı ile izleyenlerde de donma başlar her kanal değiştiğinde donma sorunu baş gösterecektir bu sebeple yayıncı bu sürenin altına inemez son zamanlarda yaptıkları tünel işlemleri vardır bir şifrelemeden diğer bir şifreleme tüneli ile gönderme teknikleri ki bunlarda bir etken değil cardsharingte şu an için, yani kısacası CW yi alıyorsan kartın DCW ye çevirir ve bu DCW değerini aldığın sürece iletebilirsinde daha fazlasını yazmayalım ki yayıncılar da bilgi edinemesin ![]() saygılar.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
#13 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
tonytr hocam
sevgili hocam üst bölümdeki açıklamalarınızı okudum ve aynen uyguladım modemden 20245 ve 20246 port açtım ve bir sabit host aldım dyndns buraya kadar herşey tamam kendin kendime ag içinde bilgisarın 10.0.0.9 ip ile baglanıyorum fakat internet ortamından bir türlü baglanamıyorum nerde
yanlışlık yapıyorum bi türlü anlamadım yardımlarınızı bekliyorum. ***Error:Socket Error #10061 Connection refused.*** hatası alıyorum örnek:xml dosyamı gönderdim çııÖÖçş<?xml version="1.0"?> <newCSconfig> <readers name="Standard Phoenix on PC"> <device> <name>Phoenix on Com1</name> <type>phoenix</type> <mhz>600</mhz> <node>COM1</node> <infinity_number>0</infinity_number> <slot>0</slot> <parity>odd</parity> <reset>normal</reset> <export>Yes</export> <enabled>Yes</enabled> <blocksa>No</blocksa> <blockua>No</blockua> <blockga>No</blockga> <boxkey>0000000000</boxkey> <rsa>0000000000</rsa> <crypto-special>No</crypto-special> <PTShandshake>No</PTShandshake> <carddetect>yes</carddetect> <newcamd_port>20245</newcamd_port> <autosid>Yes</autosid> <Seca-PPV>no</Seca-PPV> <priority>round</priority> </device> </readers> <cache> <emm>20</emm> <ecm>20</ecm> </cache> <debug> <level>normal</level> <type>init</type> <output>console,tcp</output> <console_options>normal,init</console_options> <logfile>/hdd/newcs.txt</logfile> <file_options>spam,all</file_options> <udp_host>10.0.0.9</udp_host> <udp_port>1000</udp_port> <udp_options>normal,init</udp_options> <tcp_port>1001</tcp_port> <tcp_options>normal,init</tcp_options> </debug> <newcamdserver> <enabled>Yes</enabled> <name>newcs</name> <deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey> <userfile>/tmp/users.txt</userfile> <user> <name>user1</name> <password>pass1</password> <au>on</au> </user> </newcamdserver> </newCSconfig> |
|
|
| The Following User Says Thank You to by_hacı For This Useful Post: | Aykocan (13-10-2007) |
|
|
#14 |
|
![]() |
dışarıdan bağlanırken dyndns adresini kullanman gerek eğer dyndns adresin ile bağlandığında bu hatayı veriyorsa ya dyndns client ip ni update etmiyordur ya da portlarını açamamışsındır.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
#15 | |
|
ER
![]() |
tonytr hocam
Alıntı:
Hocam dyndns client ipni update ediyor.kontrol ettim port açmaya gelince ADSL MODEMİM ORIGO ROUTER ASR 8X00 1.port 20245-10.0.0.9 tcp 2.port 20246-10.0.0.9 tcp diye açtım sonuç aynı hatayı veriyor..... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() |
portunuzu açamadınız o zaman hem tcp hem udp olarak açarak deneyin birde
|
|
|
|
|
#17 |
|
ER
![]() |
tonytr hocam
hocam portları bu şekilde açtım
1.port 20245-10.0.0.9 tcp 2.port 20246-10.0.0.9 udp diye açtım sonuç aynı hatayı veriyor..... |
|
|
|
|
#18 |
|
![]() |
her iki portuda hem tcp hem udp olarak aç
|
|
|
|
|
#19 |
|
ER
![]() |
tonytr hocam
hocam portları bu şekilde açtım
1.port 20245-10.0.0.9 tcp 2.port 20246-10.0.0.9 tcp 3.port 20245-10.0.0.9 udp 4.port 20246-10.0.0.9 udp diye açtım sonuç aynı hatayı veriyor.....: ![]() |
|
|
|
|
#20 |
|
ER
![]() |
tonytr hocam
kendin kendime ag içinde aldıgım sabit ip ile daha önce baglanmıyordu hocam şu anda baglanıyorum fakat internet ortamından bir türlü baglanamıyorum başka nerde yanlışlık olabilir hocam bi türlü anlamadım yardımlarınızı bekliyorum.
![]() |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|