|
|
![]() |
|
|
#21 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 426
Thanked 2.413 Times in 903 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
@by_haci kardeş bir potu hem udp hem tcp olarak aç ve uzaktan bağlanmak için (local olmayan) internete çıktığın IP adresini veya dyndns adresini kullan
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
| The Following User Says Thank You to tonytr For This Useful Post: | Aykocan (13-10-2007) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#22 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 12
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
slm hocam bana yardımcı olurmusunuz sevdan-olmasa@hotmail.com konu crd shring olayı kullandığım cihaza geldi fakat server istiyo ne yapabiliirim ilginize tşkler
|
|
|
| The Following User Says Thank You to erkam55 For This Useful Post: | Aykocan (13-10-2007) |
|
|
#23 | |
|
![]() |
Alıntı:
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to tonytr For This Useful Post: | Aykocan (13-10-2007) |
|
|
#24 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
tonytr hocam
sevgili hocam sorunum düzeldi verdiniz tüm bilgiler ve yardımlarınız için çok teşekürler hocam size bir sorum daha olacak newcamd server için pc de hangi işletim sistemini tavsiye edersiniz şu anda win xp kullanıyorum ama linux un daha verimli olacağı söyleniyor eger sizinde cevabınız linux ise bunun için ekstra ayarlar gerekiyormu yoksa sistem gene aynı şekildemi çalışıyor şimdiden çok teşekürler hocam....
|
|
|
|
|
#25 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
tonytr hocam bende tüm ayarlarımı yaptım ama wincsc programında
Error:NCD_RX:Received Buflen too Large diye hata veriyor sizce sorun nerede olabilir??? |
|
|
|
|
#26 | |
|
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
![]() |
sorun serverde
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
Hocam sorunu nasıl çözücez xml dosyasında nerede hata olabilir size xml dosyasını gönderiyorum düzenlemeleri bana gösterebilirmisiniz nerede yanlış yaptım acaba??? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
<?xml version="1.0"?> <newCSconfig> <readers name="Standard Phoenix on PC"> <device> <name>Phoenix on Com1</name> <type>phoenix</type> <mhz>600</mhz> <node>COM1</node> <infinity_number>0</infinity_number> <slot>0</slot> <parity>odd</parity> <reset>normal</reset> <export>Yes</export> <enabled>Yes</enabled> <blocksa>No</blocksa> <blockua>No</blockua> <blockga>No</blockga> <boxkey>0000000000</boxkey> <rsa>0000000000</rsa> <crypto-special>No</crypto-special> <PTShandshake>No</PTShandshake> <carddetect>yes</carddetect> <newcamd_port>10061</newcamd_port> <autosid>Yes</autosid> <Seca-PPV>no</Seca-PPV> <priority>round</priority> </device> </readers> <cache> <emm>20</emm> <ecm>20</ecm> </cache> <debug> <level>normal</level> <type>init</type> <output>console,tcp</output> <console_options>normal,init</console_options> <logfile>/hdd/newcs.txt</logfile> <file_options>spam,all</file_options> <udp_host>10.0.0.5</udp_host> <udp_port>1000</udp_port> <udp_options>normal,init</udp_options> <tcp_port>1001</tcp_port> <tcp_options>normal,init</tcp_options> </debug> <newcamdserver> <enabled>Yes</enabled> <name>newcs</name> <deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey> <userfile>/tmp/users.txt</userfile> <user> <name>test</name> <password>test</password> <au>on</au> </user> </newcamdserver> </newCSconfig> Wincsc dede Server Name: newcs Protocol Type & version : newcamd 5.25 Host : 10.0.0.5 user: test Password : test des key : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 port 10061 Diye giriyorum... Konu propc tarafından (03-01-2007 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#29 |
|
![]() |
hangi yayıncı?
newcs çalıştığındaki log bilgisini de yapıştırın. <mhz>357</mhz> olarak değiştirin
|
|
|
|
|
#30 | |
![]() |
Alıntı:
Error: Wrong server DESKEY or PROTOCOL Diye hata verdi şu an log bilgisi olarakta Console Log Options:Level 1 type 3 diye yazıyor Yayıncı demekle neyi kastettiğinizi anlayamadım??? Konu propc tarafından (03-01-2007 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|