|
|
![]() |
|
|
#61 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 411
Thanked 2.273 Times in 848 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
vplugtan auto ecm auto pid auto cat seçeneklerini disable edin (tıksız yapın) ondan sonra kanal özelliklerinden kanalların doğru ecm lerine çift tıklayın vplugta auto kısımları tıksız olduğu sürece bir daha sorun yaşamazsınız
saygılar.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#62 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Arkadaşlar ben yeniyim Win csc pogramına başlanğıçta yazılması gereken server ismi veya ordaki kutucuklara ne yazacağız veya bu şifreleri nerden temin edeceğiz. Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
![]() |
THANNNNNNNNS
Anlamsız mesaj yazdığım için ceza verildi. Konu hasanok86 tarafından (25-10-2007 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
![]() |
tonytr ustam emeğine sağlık gerçekten çok güzel ve detayı anlatım olmuş