|
|
![]() |
|
|
#11 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 15
![]() |
tonytr usta kanalları akıcı izleyemiyorum acaba sorun pc demi yoksa başka bir sorunmu var 1 dakka veya 30 saniye sonra donmalar oluyor kanalı yenilediğimde düzeliyor bunun sebebi ne olabilir bu sorun devam ediyor pc kasılıyor xp den şüpheleniyorum format çekmeyi düşünüyorum ne tavsiye edersiniz şimdiden yardımlar için teşekkür ederim
not : bu arada köfte borçları çoğalıyor ne yapıcaz bilmem ![]() |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#12 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 4.362 Times in 334 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pc den de olabılır ,net hızındanda ama genelde cardpayllasım yaptıgın server nıtelıgınden olur.cok kısı paylasım olıyosa ve server yavas sa sorunu cozmen zor
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Vodk@Orange For This Useful Post: | ejupsh (23-02-2007) |
|
|
#13 | |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 413
Thanked 2.281 Times in 853 Posts
![]() |
@ronaldo içerisinde birkaç versiyon gbox var hepsi ile dene. hiçbir sorun olmaması lazım.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
hocam denedim hepsini fakat olmuyor
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() |
@ronaldo o zaman bir yerde hata yapıyorsundur.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#17 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 15
![]() |
benim bağlantı 2048 bağlantıdan olmaması lazım donmalar devam ediyor dün gece 1 kanal üzerinde bıraktım sorunsuz bu öğlen e kadar takılmadan çalıştı aynı pakette ki bir kanalda bu sorun gerçekleşti kanalı yenileyince sorun düzeliyor 1dakka sonra yine donuyor
@ronaldo sana gelince güvenlik duvarını kapat sorunun düzelicek ve ip ni sabitle sabitledikten sonra modem i 10 saniye kadar kapatıp aç tonytr ustanın dediği gibi bütün sorun güvenlik duvarından kaynaklanıyor ayarlayarak izin vermekle vakit kaybetme kapat |
|
|
|
|
|
#18 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Problem bitmez :(
Yukarda anlatılanları aynen uygulamaya çalıştım. Ama olmadı... Problemlerim
1: cs2gbox.exe'yi çalıştırdığımda couldn't open /tmp/debug.txt :2 (No such file or directory) hatasını sıralayıp bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor. 2. Landan bi newcs servera (ki sanırım newcamd ile aynı protokolle seyredebiliyorum) bağlanabilmem için yapmam gereken nedir bunuda tam anlayamadım.. Ama esas sorun 1. umarada belirttiğim... Yardımlarınız için teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]() |
1- aynı klasöre notepad ile boş sayfa açıp farklı kaydet deyip adını debug.txt olarak kaydedin öle deneyin.
2- cs2gbox.cfg notepadle açıp newcamd bilgilerinizi C: { server_adi server_locl_ipi server_portu user_adin şifren 12000 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 şeklinde yazıp cs2gbox u çalıştıracaksın cs2gbox localdeki newcamd serverine bağlanmış olacak.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
tşkler tonytr sayende biraz yol katettim ama şimdide cs2gbox serverdaki kartı görmesine rağmen kanalları açmıyor
![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|