|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 293
![]() |
kumandalı oyuncak araba kumanda devreleri!.
Konu kayserili tarafından (17-07-2008 Saat 08:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost - Cift Mesaj Birlestirme |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to kayserili For This Useful Post: | merdal (03-09-2008) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Selamlar,benim bir jammer a ihtiyacım var,bu tip uzaktan kumandalı oyuncak veya hobi amaçlı kumandalı cihazların frekanslarını bozmaya yarayacak zira,bir tanıdığımın evinin yakınında hobi alanı mevcut gün içerisinde kumandalı araçlarla kişiler eğleniyor ancak özellikle saat 23:00 den sabah 04:00 e kadar benzinli oyuncak araçlarla çevre rahatsız ediliyor,şikayet fayda etmedi,gsm jammer'larıda işe yaramıyor zira 27mhz-72mhz arası jammer gerekiyor böyle bir cihazı henüz bulamadım bilgisi olan varsa ve buraya yazarsa çok makbule geçicek bu mesajı özellikle buraya yazdım konuyla dolaylı olarak ilgili olduğu için.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|