|
|
|
|
#41 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 11
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
arkadaşım dediğin gibi kurdum başlanğıçta
tekrar kaldırdım demona iso dosyasını koydum ve iso daki exe dosyasından kurdum bilgisayarı tekrar başlattım ama ne yazık ki orjinali tekrar istedi vistadan kaynaklanabilir mi?
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#42 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 181
Tecrübe Puanı: 24
![]() |
Kardeş bende xp kurulu vistadan kaynaklanabilirmi bilemiyorum.
Konu caney58 tarafından (22-03-2008 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#43 |
![]() |
kardeş bende xp kurulu ayrıca demonsa tanıttıktan sonra demonssu kapat sonra bilgisayarım seceneğinden tekrar gir ve demons dvd için oluşan yeni cıkarıla bilen depolama sürücüler seceneğindeki sürücüye tıklayıp aç ve oradaki setup seceneğinden kur.kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
ok onuda deneyeyim
sonucu yazarım bana cok lazım bişey ama olmuyor
|
|
|
#45 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#46 |
![]() |
dostum yine olmadı
sinir oldum yaaa
|
|
|
#47 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 32
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Arkadaşlar ECA vrt-disk 2006 programını kuramayanlar için;
**Nero programı kurulu oluyor ayrıca diğer birtane daha sanal CD-ROM programı kurulu olunca programı çalıştırmada güçlük yaşanıyor. ** Sizlere tavsiyem Sadece bir tane sanal CD-ROM programı kurulu olsun diğerlerini kaldırın (Nero programını da kaldırın). **Eğer daha önce ECA vrt-disk 2006 programını kurmaya çalıştıysanız ve başaramadıysanız,ilk önce kurmuş olduğunuz "ECA vrt-disk 2006" , "ECA vrt-disk 2006 Patch" ve Sanal CD-ROM programlarını kaldırın.Kuruluma başlarken ilk önce Sanal CD-ROM (Nero varsa neroyu kaldırın) kurun ve daha sonra ECA vrt-disk 2006 programını ve ECA vrt-disk 2006 Patch (http://rapidshare.com/files/17773904/update-2006.zip) programlarını kurun işlemin sonunda bilgisayarı yeniden başlatın. problem ortadan kalkar. **Eğer bunları yapıpta yinede başaramayanlar ECA vrt-disk 2005 i kursunlar.Yinede olmazsa Bilgisayara Format atmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.Çünkü virüs olma olasılığı yüksektir. Konu hacirizeli tarafından (22-03-2008 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#48 |
![]() |
2006 bi türlü olmadı
artık 2005i kurup deneyeyim elinde olan upload ederse sevinirim teşekkürler
|
|
|
#49 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 26
Tecrübe Puanı: 42
![]() |
bunu indirip kullanan arkadaşlar varmı bir cevap yazsınlar ya ben bunuda indirdim başka sitelerdende indirdim ama bir türlü çalıştıramadım çalıştıran arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|