DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > HOBİLERİNİZ > ELEKTRONİK
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 10-03-2008, 20:49   #1
300
ER

300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0300 is on a distinguished road
Ntsc Tv ve PS3 Sorunsalı

arkadaşlar sormak istediğim bi konu var size...

kanada dan tr ye yerleşen arkadaşımın ntsc tvsini aldım sony 46xbr3 ve kendisi daha küçük bir tv almak isteyince bana sattı kendisininkini sorum şu olacak...

sanırım yayınlarda zaten herhangi bi problem yok çeviricilerle gayet rahat izleyebiliyoruz tr deki yayınları zaten bana o çevirici kutuyuda verdi orda sorun yok..

yanlız pal cihaz bağladığım zaman unsported signal uyarısı alıyorum ve haliylen çalışmıyor hiçbirşey

pal ps3 üm var taktığımda aynı ibareyi alıyorum fakat ntsc ps3 ümü takınca ( ayıptır söylmemesi 2 tane var ) sorunsuz çalışıyor...şimdi tr de satılan bildiğimiz pal tv lerde ntsc ps3 ler çalışırken pal ps3 neden ntsc tv de çalışmıyor anlamış değilim bi çözümü varmı bu işin ?
300 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler