DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > HOBİLERİNİZ > EV ELEKTRONİĞİ
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 14-09-2007, 20:20   #2
w0w

w0w - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Varta: (Sitede bir arama motoru var oradan sana cihazin için pil önerir.)
http://www.tr.varta-consumer.com

GP:
http://www.gpbatteries-tr.com.hk

Intel Core 2 Duo E8400 Palit GeForce 8800 GT Sonic Samsung 2232BW Wide Screen Kingston 1GB Ram X 2 Seagate 250 GB HDD Gigabyte P35C-DS3R CoolerMaster RC-690 SkyStar 2.6D DreamBox 500s

w0w isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2007, 21:09   #4
a.m.g

a.m.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 881
Thanked 4.439 Times in 399 Posts
Tecrübe Puanı: 100a.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uye
250 yazanı daha uzun gidiyor büyük rakamlar onu ifade ediyor.

Plugin <<<-------

progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın

Progdvb <<<-------

PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<-------

Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz.
a.m.g isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2007, 21:48   #5
halilkara35

halilkara35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 176
Tecrübe Puanı: 1559halilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uye
ben varta 2 yıl hemde sürekli hergün şarj yaptım ortalama olarak 2 yıl dayandılar bende 2500mA varta al derim biraz pahalı ama deyecektir...

Umut kalbin aynasıdır...

Bildiğimiz ve kullandığımız konulara cevap yazalım. Çünkü referanslarınıza ihtiyaçımız var
Türkiye Karayolları Haritası
halilkara35 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2007, 16:01   #6
all_10_zoo
BAŞÇAVUŞ

all_10_zoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hell Fire Champion! Space Hunter Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 172
Tecrübe Puanı: 298all_10_zoo yararli uyeall_10_zoo yararli uyeall_10_zoo yararli uyeall_10_zoo yararli uye
varta iyidir.
ben C.N.B fiye bir pil buldum 2500 ma süperdi
3 sene sağlam çalıştı bu sene sapıttı

" Elalemin nazını çekeceğime , para kaybetmeyi tercih ederim."

----------------------------------------------------->
all_10_zoo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2007, 21:49   #7
Volt

Volt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 124
Tecrübe Puanı: 940Volt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uye
Yüksek rakam olanlar iyidir ama mutlaka marka tercih et .Varta olabilir
Volt isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-09-2007, 01:42   #8
decameronus
YÜZBAŞI

decameronus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 329
Tecrübe Puanı: 704decameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uyedecameronus taninmis sohret sahibi uye
valla ben nicon un kendi pillerini kullanıyorum üç yıldır daha tık yok
nerdeyse garantileri geçti
decameronus isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler