DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > HOBİLERİNİZ > SES GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 15-11-2006, 08:45   #1
dracula

dracula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 60
Tecrübe Puanı: 389dracula foruma katkida bulunan uyedracula foruma katkida bulunan uye
Everest 4+1'e Ek hoparlör bağlanırmı

Everest 4+1 Ek hoparlör bağlanırmı
aiwa müzik setim bozuldu iki kolonu boşta 4+1 iki hoparlörünü söktüm bunları taktım çalıştı.
şimdi elimdeki iki hoparlörü bu sisteme dahil etmem için ne yapmam lazım yaparsam cihaza zarar verirmiyim.
cihazın ardında 4 hoparlör yuvası var.
bir pc birde dvd cihazına ses çıkışı var.

birde artı sormak istediğim genelde bir hoparlörden daha iyi ses gelirken diğerinden daha az ses geliyor nedendir acaba?
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 15-11-2006, 13:12   #2
halilkara35

halilkara35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 178
Tecrübe Puanı: 1561halilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uye
diğer hoparlörlerden paralel alabilirsin fakat bu max. yüklenmelerde zara verebilir bence eski sistem kullan. aiwa nın neresinde problem var ?? bunuda hani varsa aux girişi bu şekilde bir başka bağlantı yapabilirsinde ondan sormuştum.... eğer sorun aiwa nın ses çıkışı ve aux girişinin çalıştırmayacak bişeyse pc ses çıkışından paralel alıp aiwa nın aux girşine girip aiwa hoparlörlerinin aiwana bağlayıp kullanabilirsin

Umut kalbin aynasıdır...

Bildiğimiz ve kullandığımız konulara cevap yazalım. Çünkü referanslarınıza ihtiyaçımız var
Türkiye Karayolları Haritası
halilkara35 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2006, 17:53   #3
sexymanTR
KORGENERAL

sexymanTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 6.131 Times in 1.171 Posts
Tecrübe Puanı: 5175sexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uye
ses düzenine ek taktığın kabin ohm'u yüksek ise ses çıkış katına yüklenmelere yolaçar. yüksek sesle dinlemen halinde elemanları yakman mümkün..terazi dengesiz düzgün durur mu.?
Alt 15-11-2006, 18:26   #4
dracula

dracula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 60
Tecrübe Puanı: 389dracula foruma katkida bulunan uyedracula foruma katkida bulunan uye
paralel takma nasıl oluyor bilmiyorum kablo kesip diğerinemi ekleyeceğim ?
kablo kesmek istemiyorum bu nedenle switch gibi bişey varmıdır acaba bunun için ?

aiwalarda 6 ohm yazıyor ama everesti bilmiyorum.

aiwa müzik seti yandı sadece kolonlarını kullanmak istiyorum.

terazi meselesinde haklısınız ama yüksek seside açtım valla son ayar bişey olmadı
Alt 16-11-2006, 02:56   #5
sexymanTR
KORGENERAL

sexymanTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 6.131 Times in 1.171 Posts
Tecrübe Puanı: 5175sexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uye
paralel bağlama ( + , - ) uçların bağlantısı ;

2 kabinde uçlar = + , - , + , - ard arda bağlama seri
2 kabinde uçlar = ( + , + ) , ( - , - ) paralel :P

başta güç hesabını yapmazsan kabin kaldırdığını sanırsın.fakat ileri zamanlarda seste bozulmalar ile başlar sonra da çıkışlar ısındığından güm....!!!!!
Alt 16-11-2006, 03:06   #6
halilkara35

halilkara35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 178
Tecrübe Puanı: 1561halilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uyehalilkara35 Hatiri sayilir tecrubeli uye
bana kalırsa hiç riske atma o zaman 4 + 1 dende olursun allah korusun...
bak forumda ikinci el bölümü var

Umut kalbin aynasıdır...

Bildiğimiz ve kullandığımız konulara cevap yazalım. Çünkü referanslarınıza ihtiyaçımız var
Türkiye Karayolları Haritası
halilkara35 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2006, 12:26   #7
ophion
ONBASI

ophion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 20ophion is on a distinguished road
sagol
ophion isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler