DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > SPOR > İDDAA
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 16-07-2007, 16:52   #1
ozzymanborn

ozzymanborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 107
Thanked 1.165 Times in 158 Posts
Tecrübe Puanı: 100ozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uye
DvbSat İDDAA Ajansı (17-7-2007)

Aslında Eylül Ayındaki ihaleyi bekliyorum. Yabancı şirketlerin yasal zorlamayla kapatılmasına da çok kızgın olduğum için oynamıyorum bir süredir. Özellikle Diğer Sporlardaki gücümü göstermek için diğer sporları da bekliyorum. Ama @jack arkadaşımızın iddaa bölümünü güçlendirelim önerisiyle harekete geçtim.

Maçlar çok güçlü değil yanılabiliriz Ürgüp Kupası dışında 3 maç var. Ürgüp Kupasına dokunmayınca kupon da bu üç maçtan oluşacak o yüzden çok umutlu değilim.
Salı ile başlıyorum:
521 Werder Bremen - Liverpool 2 (Hazırlık Maçıdır Dikkatli olmak gerekiyor ama en azından ürgüp kupasına göre daha belirgin Torres ve Babel gibi iki isimin LFC'deki ilk maçları.) (Eurosport)
522 Malmö-Djugarden 1-0 (İsveç Liginde Haftanın maçı salı sabahı bu yazıyı editleyebilirim ama şimdilik kararım bu) (Canal + Sweden)
523 Cork City-Waterford 1 (Cork City Hafta sonunda intertoto kupasından elenmesinin şokunu atlatacaktır. Waterford Ligde çok geride. Oranın 1.25 olmasına şükredelim)

Chat bölgemiz tüm üyelerimiz için açıktır.

ozzymanborn isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozzymanborn For This Useful Post:
GoldenShoot (16-07-2007), HUNTERKERİM (17-07-2007)
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 16-07-2007, 16:56   #2
Jack
BAŞÇAVUŞ

Jack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 29
Tecrübe Puanı: 349Jack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uye
Süper. Başlıkta güzel olmuş
Yabancı şirketler kapatıldı ama çeşitli yollarla hala oynayanlar var
Hazırlık maçı haricinde diğerleri düşünülebilir.
Alt 18-07-2007, 01:12   #3
ozzymanborn

ozzymanborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 107
Thanked 1.165 Times in 158 Posts
Tecrübe Puanı: 100ozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uye
2.95 Oranlı Bu kupon Tutmuştur. (MBS 3'tü)

Chat bölgemiz tüm üyelerimiz için açıktır.

ozzymanborn isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to ozzymanborn For This Useful Post:
Jack (18-07-2007)
Alt 18-07-2007, 11:26   #4
GoldenShoot

GoldenShoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 124
Tecrübe Puanı: 1293GoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uye
Tebrikler @ozzy.. Oynamamıştım üzüldüm şimdi Devamını bekliyoruz...
GoldenShoot isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2007, 14:38   #5
Jack
BAŞÇAVUŞ

Jack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 29
Tecrübe Puanı: 349Jack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uyeJack Hatiri sayilir tecrubeli uye
Tebrikler @ozzy. oynamıştım 2ytl.

Buda benim kupon:
http://www.dvbsat.org/forum/showthre...706#post142706

Konu Jack tarafından (18-07-2007 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir..
Jack isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler