|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 107
Thanked 1.165 Times in 158 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DvbSat İDDAA Ajansı (17-7-2007)
Aslında Eylül Ayındaki ihaleyi bekliyorum. Yabancı şirketlerin yasal zorlamayla kapatılmasına da çok kızgın olduğum için oynamıyorum bir süredir. Özellikle Diğer Sporlardaki gücümü göstermek için diğer sporları da bekliyorum. Ama @jack arkadaşımızın iddaa bölümünü güçlendirelim önerisiyle harekete geçtim.
Maçlar çok güçlü değil yanılabiliriz Ürgüp Kupası dışında 3 maç var. Ürgüp Kupasına dokunmayınca kupon da bu üç maçtan oluşacak o yüzden çok umutlu değilim. Salı ile başlıyorum: 521 Werder Bremen - Liverpool 2 (Hazırlık Maçıdır Dikkatli olmak gerekiyor ama en azından ürgüp kupasına göre daha belirgin Torres ve Babel gibi iki isimin LFC'deki ilk maçları.) (Eurosport) 522 Malmö-Djugarden 1-0 (İsveç Liginde Haftanın maçı salı sabahı bu yazıyı editleyebilirim ama şimdilik kararım bu) (Canal + Sweden) 523 Cork City-Waterford 1 (Cork City Hafta sonunda intertoto kupasından elenmesinin şokunu atlatacaktır. Waterford Ligde çok geride. Oranın 1.25 olmasına şükredelim) |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to ozzymanborn For This Useful Post: | GoldenShoot (16-07-2007), HUNTERKERİM (17-07-2007) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 29
Tecrübe Puanı: 349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper. Başlıkta güzel olmuş
![]() Yabancı şirketler kapatıldı ama çeşitli yollarla hala oynayanlar var ![]() Hazırlık maçı haricinde diğerleri düşünülebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 124
Tecrübe Puanı: 1293
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler @ozzy.. Oynamamıştım üzüldüm şimdi
Devamını bekliyoruz... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 29
Tecrübe Puanı: 349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler @ozzy. oynamıştım 2ytl.
![]() Buda benim kupon: http://www.dvbsat.org/forum/showthre...706#post142706 Konu Jack tarafından (18-07-2007 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|