|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
VESTEL 2BOX ATV İZLEMEK
Arkadaşlar öncelikle merhabalar sizlere Sadece Vestel 2Box ta maçları nasıl izleyeceğimizi anlatacağım.
Atv deki maçları izleyebilmek için; 1- menu+6666666 (Bu ekran sizi şifre yazabileceğiniz bir ekrana atması gerekiyor) 2- BISS bölümüne gelebilmek için aşağı ok işaretini kullanabilirsiniz. 3- Select tuşuna bastığınızda sizi yan tarafa atacaktır. 4- Alt kısımda değiştir, ekle, sil başlıkları görünecektir. 5- Ekle yi seçtiğinizde yeni bir kutucuk açıp içerisindeki başlıklar (Sağlayıcı-index-Şifre) bölümlerini göreceksiniz. Sağlayıcı bölümüne : 001FFF İndex bölümüne : 01 Şifre bölümüne : 10 00 00 00 00 00 00 00 Yazdıktan sonra menu ye basıp çıkacaksınız. Çıkarken kaydediliyor yazısını muhakkak görmelisiniz aksi takdirde atv açılmaz. 6- Cihazınızı kapatıp açın. Artık atv yi izleyebilirsiniz Şayet şifre yazabileceğiniz ekranı göremezseniz. Yapacağınız işlemler şunlar arkadaşlar: http://www.adoroom.gen.tr/ bu likten vestel 2box için Vestlink 1.2 yi ve 2box yazılımını indirmeniz gerekiyor. ardından bu yazılımı cihaza yüklemeniz lazım. Ondan sonra yukarıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Konu akyazi_61 tarafından (15-06-2008 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 13
![]() |
kardeş bişey danışacağım sana benim vestel 72 zeta setallite marka tv var buna key atmam lazım bunu yapamadım bana yardımcı olsan sevinirim benim kumadanın üzerindeki select'ye bastığımda tv sesi kapanıyor ama herhangi bi geçiş göstermiyor ben yapamadım bana bu konuda yardımcı olsan sevinirim yada vestel zeta 72 ekran key atmak için bi yer önersen 72 ekran tv evden kaldırıp televizyoncuya götürmek kolay değil taşınması biraz zor vede yorucu bana burda bi yardım etsen sevinirim şimdiden tşklr...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |