|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 34
![]() |
vestel cw 3001 yardım lütfen!!!
arkadaşlar öncelikle bilgi veren arkadaşlarım için çok teşekkür ederim... benim sorunum şu: ben 2 yıl önce vestel zap receiver aldım hiç kullanmadım kurulum falan hiç yaptırmadım şimdi kullanmak istedim televizyona bağladığımda menüde zap kurulum war ok diyorum kurulum yapmıyor ben lig tv falan izlemek istemiyorum sadece türksat kanallarını çeksin yeter yani anlıyacağınız ben zap değil normal kanalları seretmek istiyorum.. su an hiç kanal yok kanal yüklemelerini falan nasıl yapacağımı bilmiyorum. çanağım türksata yönlendirildi.. türksat kanallarını izlemem için neler yapmalıyım çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
|
ER
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
biraz geç oluyor cewabı ama bulamadıysan açıklayayım o cihazlar için flash dump attırıp veya atıp öyle kullanırsan dahhaii olur cihazı orjinal seklinde biraz zor kullanırsın
saygılar
|
|
|
#3 |
|
ER
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaşlar ntvspor kendi keylerini sitesinde yayınlıyor ama bu cihaza key atamıyoruz nasıl yapılacak bilgisi olan varsa sevinirim
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|