|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 20
Tecrübe Puanı: 120
![]() |
puzzle çözen program var mı?
2000 parça manzara resmi bir puzzle aldım.3 haftadır duruyor masamın üzerinde. %20 si bitti ama ben de bittim. Belki bir sivri zekalı bunun programını yazmıştır dedim içimden. Harika olurdu, hatta puzzle parası kadar para bile bayılırdım ona.
Nasıl mı? Şöyle olabilir, tüm parçaları numaralandırıp, scannerdan taratsak mesela. Sonra programa aktarıp çöz bakiim desek, pc de her kombinasyonu deneyip, uyan numaraları gösterse ))Teknolojinin bu kadar geliştiği günümüzde çok şey istemiyorum herhalde. Ya da kopya çekmek içime mi işlemiş nedir ))Eee var mı kopya vercek, yani böyle bir program var mı? |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Tournaments Won: 2 Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 84
Tecrübe Puanı: 653
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence çok şey istiosun
eğer öyle bir program warsa paylaşana bende duacı olurum |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 957
Thanked 4.833 Times in 416 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hımm düşünelim yoktur heralde sen parayı ver ben birleştirmeye başlarım.
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|