|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 19
Tecrübe Puanı: 727
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar kmiya dersi için şampuan yapmama gerekio ve bunu labaratuarda yapıcam ama hangi tür maddeler kullancam bilemiyorum ve internettede bulmak çok zor lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun...
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 6.058 Times in 1.163 Posts
Tecrübe Puanı: 5159
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@brkcn_ua, sadece ham madde mi öğrenmek istiyorsun.? yoksa tam içerik anlatımlı bir tez mi.? Bu konuyu arama motorundan mı seçtin.....
![]()
|
|
|
#3 |
Aqua,Sodium Lauryl Ether Sulfate,Cocomidopropyl Betaine,Sodium Laureth Sulfate,Glycol Distearate,Cocamide MEA+DEA,Laureth-10,Sodium Chloride,Cocamide DEA,Hydroxypropyl Guar,Hydroxypropyltrimonium Chloride,Amodimethicone,Trideceth-6,Prunus Dulcis,Disodium EDTA,Benzophenone-3,Methyldibromo,Glutaronitrile,Methylchloroisothia zolinone,Methylchloroisothiazolinone,Phenoxyethano l,Parfüm,Citric Acid,Demineralized Water,Coco Glucoside and glyceryl Oleate,Sodium chloride,Polyguarternium-7,Hydrolyzed Wheat protein,Dicaprylyl Ether,V.s önemli olan karışımı yapabilmek.
Kimileri saç döker, kimileride saçı korur. Formülü bulduktan sonra Foruma verde birimiz şanpuan fabrikası kuralım. Bunların ayrıntılı bilgilerini Fransız kaynaklardan bulunabilir.Nede olsa terimler Fransızca vede İngilizceden gelmektedir. Saygılar....
bu forumda nick ve mesaj silinmesi diye bir uygulama yoktur Konu sexymanTR tarafından (10-01-2006 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
walla bu konu benim dönem ödevim hoca bana dediki labaratuarda beraber yapıcaz tabi bn nasıl olcanı bimiyorum ama napalm konuyu değiştirmeye çalışcam yada biyerlerdn otlana otlana yapmaya çalışıcam saol @sexymantr
|
|
|
|
|
|
#5 | |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 657
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Brkcn_uA sabun yapımını buldum kardeş. Sen söle ödevini sabun yapsın hocan
Biraz klasik takılın yaw. Ne işiniz var şampuanla, nerde o eski yeşil köy sabunları. Hem sabun daha iyidir. Neyse tarifi veriom kabul ederse ne ala hocan![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
saol @AmphetaminE sabaun artık milattan öncede kaldı artık hocalar şampuan istiyolar ama nie istediklerini daha şimdi anladm o yapılan şampuanları alıp evde kullanıcakları şampuanları beleşe getircekler onlarda az çakal diil hee bnde niye bu hocalar bütün okulda dönem ödevi alanlara şampuan yaptırıyolar diyodum kendi kendime way beah....
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
@brkcn , asıl ödev verilme amacı nedir biliyon mu.? Çorbanın nasıl yapıldığını bilirsen şampuan yapımını da anlarsın. 2. yazımda ufak bir not yazdım.Dediğim gibi kimileri saç döker , kimileride saçı korur.!!!! Önmli olan karışımı iyi ayarlamak ayarı kaçırırsan bahsettiğim olayla karşılaşmam mümün
![]()
|
|
|
#8 |
ozmn bn karışımın dozunu kaçırıp hocaya veriim bi bakmışım saçları dökülmüş saol walla
![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|