Bir Öğretmenin Mektubu - DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite
DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > EĞİTİM ÖĞRETİM > DİĞER
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 03-06-2006, 17:03   #1
filozof
YARBAY

filozof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 1472filozof Herkesce takdir edilen guvenilir uyefilozof Herkesce takdir edilen guvenilir uyefilozof Herkesce takdir edilen guvenilir uyefilozof Herkesce takdir edilen guvenilir uyefilozof Herkesce takdir edilen guvenilir uyefilozof Herkesce takdir edilen guvenilir uyefilozof Herkesce takdir edilen guvenilir uyefilozof Herkesce takdir edilen guvenilir uye
Bir Öğretmenin Mektubu

Bir Öğretmenin Mektubu, bir sunu. İstanbul'un sorunlarla dolu semtlerinden birinde çalışan bir öğretmene ait sözlerden oluşuyor. Bir üniversitede düzenlenen bir "Öğretmenler Günü"nde gözyaşları eşliğinde okunmuş. İNDİR.
filozof isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to filozof For This Useful Post:
tolgacyilmaz (22-05-2008)
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 03-06-2006, 22:05   #2
Arjin

Arjin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 52
Tecrübe Puanı: 1159Arjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uyeArjin taninmis sohret sahibi uye
içler acısı bir durum,bu kadar oldumu,Gençlik bu kadar da yozlaştımı diyesi geliyor insanın. Gerçekten durum vahim,yakında yabancıların işgaline gerek kalmayacak neticede kale içten yıkılıyor...

paylaşım için çok teşekkürler,ellerine sağlık abi.

HayaT Kurallardan İbaretse ve Hayat Burada da Sürüyorsa,Buranında Kuralları Varsa Lütfen UYALIM!
Arjin isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2006, 12:00   #3
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.636 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
şimdi bir soru sormak istiyorum burada suç ailedemi öğrencidemi?
Alt 04-06-2006, 23:13   #4
neco60
YÜZBAŞI

neco60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 37
Tecrübe Puanı: 726neco60 Hatiri sayilir tecrubeli uyeneco60 Hatiri sayilir tecrubeli uyeneco60 Hatiri sayilir tecrubeli uyeneco60 Hatiri sayilir tecrubeli uyeneco60 Hatiri sayilir tecrubeli uyeneco60 Hatiri sayilir tecrubeli uyeneco60 Hatiri sayilir tecrubeli uyeneco60 Hatiri sayilir tecrubeli uye
Alıntı:
hasanok_86´isimli üyeden Alıntı
şimdi bir soru sormak istiyorum burada suç ailedemi öğrencidemi?
Bir öğretmen gözüyle söyleyeyim hasanok_86, daha yukarılarda. Yani gelir adaletsizliğinde.
Alt 20-02-2008, 00:27   #5
ahmeddede
ER

ahmeddede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0ahmeddede is on a distinguished road
hocam kimin umurunda bilmiyorum Ne olsa öğretmen suçlanıyor bu ülkede... Dünya bankası çıkıyor maaşları fazla diyor... Bakanı çıkıyor ne çalışıyorlar ki para istiyorlar diyor.. müsteşar çıkıyor öğretmenler uyuyor diyor..... Vel hasılı ne yetki ne itibar ne de güvence var öğretmenlik mesleğinde.... Bütün öğretmenlerimize Allah'tan sabır diliyorum. ve linki yeniliyorum http://www.4shared.com/file/35678959...inmektubu.html
ahmeddede isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler