|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 8
Tecrübe Puanı: 1030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sözleşmeli Assubay Sınavında Çıkmış Sorular Aranıyor
Arkadaşkar sözleşmeli assubay sınavında çıkmış sorular gerekiyor yardım eden arkadaşlara şimdi den teşekkürler .
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.636 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah jenbaa kardeş yoksa sende izmirdeki hava astsubaylığa mı başvurdun dostum 16 sında saat 8 de sınavda gaziemir izmirde görüsürüz sorular maalesef 2 yıldır yapıldığı için pek bulunmuyor çok aradım ama yok
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 52
Tecrübe Puanı: 1159
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla TSK nın sınav sistemi konusunda bilginiz yok, kısaca açıklayayım : orduyla ilgili yapılan hiçbir sınavda sınav soruları verilmez,sınav merkezi sistemle yapılıyor,orta okuldan sonra yapılan astsubay,uzman çavuşluk sınavları,liseden sonra yapılan sınavlar ve üniversiteden sonra yapılan astsubaylık sınavlarının soruları yayımlanmıyor.bu durum geçmiş yıllara kadar da bu şekilde devam ediyordu,bu nedenle bence sınav sorularını aramayın çünkü bulma ihtimaliniz çok zayıf,bulsanız bile kaynağa iyi bakın,yanlış olabilir.ayrıca size tavsiyem anayasa,vatandaşlık,inkilap tarihi,türkçe,matematik,genel kültüre dayalı soruları çözmeniz. şimdiden başarılar dilerim.
|
|
|
#4 |
dileklerin ve bilgilerin için sağol
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 178
Tecrübe Puanı: 1560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arjin e katılıyorum ama basit bi sınav bu öss kpps gibi degilmiş seviyesi başarılar.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 10
Tecrübe Puanı: 209
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar soruları tam olarak bulamasanızda kitapsan vs. yerlerde soruların benzerlerinin oldugu calşma kitapları satılıyor benim kişisel görüşüm sınav yani üniversiteden sonra yapılanı öss den kat kat kolay zira be nbile kazandım tabii sonra başka nedenlerden ötürü bizim astsubaylık yalan oldu ama dedigim gibi inkilap tarihi meclisle ilgili bazı şeyler vs. haric gerisi oldukca kolay olan bir sınav umarım ikinizde başarırsınız.
|
|
|
#7 |
tüm arkadaşlara ilgisinden ve dileklerinden dolayı teşekkür ederim saygılar
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize başarılar dilerim ama ast subaylık kılavuzunda matemetik yazmıyor bir bakarsanız sevinirim eğer hatam varsa lütfen bana mail atın mh_4282@hot.... iyi günler arkadaşlar...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|