SÖZLEŞMELİ HAVA ASTSUBAYLIK SINAV SORULARI - DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite
DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > EĞİTİM ÖĞRETİM > DİĞER
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 27-02-2006, 16:24   #1
prof_05
ONBASI

prof_05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 14prof_05 is on a distinguished road
SÖZLEŞMELİ HAVA ASTSUBAYLIK SINAV SORULARI

Sözleşmeli hava astsubaylık sınav sorusu arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım.nasıl bulabilirim.bilgisi olan yada elinde soru bulunan arkadaşlardan yardım istiyorum.Çok önemli acil yardım lütfen.prof_05
prof_05 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 27-02-2006, 18:11   #2
sexymanTR
KORGENERAL

sexymanTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 6.058 Times in 1.163 Posts
Tecrübe Puanı: 5159sexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uye
Sınav saatine saatler var galiba. elinde bu tip kişisel kaynağı olan arkadaştan başka bir yerde kaynak bulmam mümkün olmasa gerekir...!!!

Saygılar...
Alt 27-02-2006, 20:52   #3
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.637 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
kardeş bende aarıyorum soruları amaa bulamadım
bildiğim güncel olaylardan sorular anaysadan soular milli çoğrafyadan sorular
varmış mesala rektörleri kim atar gibi cevap cumhurbaşkanı
anlaşmalar
atatürk ilkeleri
önemli olaylar
mesala savaş isimleri vermiş onları oluş sırasına göre sormuşlar
bilgine
Alt 01-03-2006, 23:56   #4
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.637 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
arkadaşlar hiç bir bilgisi olan yokmu bu konuda
Alt 31-05-2006, 13:55   #5
focus2000
ER

focus2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0focus2000 is on a distinguished road
yok galiba
focus2000 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-05-2007, 15:31   #6
oguzzzz
ER

oguzzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0oguzzzz is on a distinguished road
Alıntı:
prof_05´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sözleşmeli hava astsubaylık sınav sorusu arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım.nasıl bulabilirim.bilgisi olan yada elinde soru bulunan arkadaşlardan yardım istiyorum.Çok önemli acil yardım lütfen.prof_05
oguzzzz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-05-2007, 15:32   #7
oguzzzz
ER

oguzzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0oguzzzz is on a distinguished road
kardeş bende arıyorum inan yardımcı olmak isterdim ben bu mesleki sorular kısmına kafam takıldı
oguzzzz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 12:38   #8
mesutasd
ER

mesutasd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0mesutasd is on a distinguished road
selam

merhaba arkadaşım buraya bir mesaj bırakmışsınız ya sizden bi isteğim olacak eğer bulduysanız sınav soru örneklerinden banada gönderebilir misiniz? eğer gönderirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim mail adresim: mh_4282@hotmail.com çok çok teşekkür ederim...
mesutasd isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler