ÖNEMLİDİR .. OKUYUN....!!!! - DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite
DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > HOBİLERİNİZ > YEMEK TARİFLERİ
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 18-01-2006, 04:04   #1
sexymanTR
KORGENERAL

sexymanTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 6.055 Times in 1.163 Posts
Tecrübe Puanı: 5158sexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uye
Lightbulb ÖNEMLİDİR .. OKUYUN....!!!!

Sevgili forum ziyaretçileri..Bu bölümde sizler için hazırlamış olduğum vede hazırlayacak olacağım tarifler için emek veriyorum.Tariflerdeki topikleri inceliyorum.Sadece forumdaki arkadaşlardan yorumlar geliyor ..Dikkat ettim ziyaretçi arkadaşlarım tariflere bakıyor.Bir tane yorum , teşekkür ,dilekler ve öneriler v.s yok. Bu nedenledir ki sunmuş olduğum tariflerime ara vericeğim....Şayet bu bölüm gereksiz ise bu kadar emek vermeye gerek yok..

.......................::SAYGILARIMLA::........... ..............

DVBSAT AİLESİ
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 03-03-2006, 21:20   #2
chef
ÜSTÇAVUŞ

chef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 35
Tecrübe Puanı: 113chef biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
çok haklısın emegine saglık
chef isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2006, 11:49   #3
cilker54
ÜSTÇAVUŞ

cilker54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 114cilker54 is on a distinguished road
bence böyle bir bölümün bulunması çok gerekli.bekar erkekler,ailesine yardımcı olanlar ,araştırmacı olanlar ve bayan üyeler faydalanabilir.teşekkür ederim.
cilker54 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2006, 15:02   #4
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.625 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
dostum haklısın emek verilen herşey teşeküre layıktır emeğe karsılık bir teşekkür çok değil
Alt 29-04-2006, 01:41   #5
sexymanTR
KORGENERAL

sexymanTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 6.055 Times in 1.163 Posts
Tecrübe Puanı: 5158sexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uyesexymanTR taninmis sohret sahibi uye
Arrow

Alıntı:
hasanok_86´isimli üyeden Alıntı
dostum haklısın emek verilen herşey teşeküre layıktır emeğe karsılık bir teşekkür çok değil

Sevgili kardeşim benim üzüldüğüm teşekkür değil.Paylaşımlara hiçbir yorum yok.Ben vede bizler paylaşımlar vermekteyiz.Bunlar için zaman vede emek veriyoruz.bu harcanan zaman boşa olursa insan buruk oluyor.Takip ediyorum menülere bakıyorlar ama hiçbir yorum mevcut değil.Hep forumdaki değerli arkadaşların yorumları mevcut oluyor.

Saygılar...
Alt 29-04-2006, 01:48   #6
ens@r

ens@r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 80
Tecrübe Puanı: 1096ens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uyeens@r geleceğin sohret adayi uye
olsun saygıdeğer arkadaşlar biz yinede paylaşımlarımıza devam edelim hepimizin birbirimize ihtiyacı var pire için yorgan yakmayalım derim nacizane fikrim budur insan tabi buruk oluyor ama napalım...
Saygılar sunarım...

ens@r isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2006, 23:36   #7
bekri
TEĞMEN

bekri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 27
Tecrübe Puanı: 355bekri biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Misafirlerin cezasını lütfen bize yüklemeyin.Biz biziz diğerleri garnitür olmalı.saygılar
bekri isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2006, 02:23   #8
mumbal
ÜSTÇAVUŞ

mumbal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 237mumbal gelecegi parlak uyemumbal gelecegi parlak uyemumbal gelecegi parlak uyemumbal gelecegi parlak uyemumbal gelecegi parlak uye
Alıntı:
sexymanTR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kardeşim benim üzüldüğüm teşekkür değil.Paylaşımlara hiçbir yorum yok.Ben vede bizler paylaşımlar vermekteyiz.Bunlar için zaman vede emek veriyoruz.bu harcanan zaman boşa olursa insan buruk oluyor.Takip ediyorum menülere bakıyorlar ama hiçbir yorum mevcut değil.Hep forumdaki değerli arkadaşların yorumları mevcut oluyor.

Saygılar...
Düşüncelerinize aynen katılıyorum sevgili @sexymanTR
mumbal isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2006, 17:03   #9
slaughter_666
YÜZBAŞI

slaughter_666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 13
Tecrübe Puanı: 806slaughter_666 foruma katkida bulunan uyeslaughter_666 foruma katkida bulunan uyeslaughter_666 foruma katkida bulunan uye
haklısın sana katılıorum ama bnce gerkli bi bolum emegıne saglık
slaughter_666 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler