Bu Yaz Tatilimi Burada Yapacağım - DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite
DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > HOBİLERİNİZ > FOTOĞRAFÇILIK
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 20-08-2006, 03:19   #1
Cruel_Eagle

Cruel_Eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 17
Tecrübe Puanı: 1265Cruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uye
Bu Yaz Tatilimi Burada Yapacağım

Adanın adı MIYOSHI adası arkadaşlar.

Cruel_Eagle isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 21-08-2006, 20:54   #2
sayt
BİNBAŞI

sayt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 233
Tecrübe Puanı: 843sayt foruma katkida bulunan uyesayt foruma katkida bulunan uye
bende
sayt isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-08-2006, 10:49   #3
thypoon33
TEĞMEN

thypoon33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 316thypoon33 biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
muhteşem bir yermiş buraya giderse insan geri gelmez teşekkür ederim bu güzelliği bizimle paylaştığın için arkadaşım
thypoon33 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-08-2006, 12:27   #4
GoldenShoot

GoldenShoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 124
Tecrübe Puanı: 1293GoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uye
yaw kayıklar ve tekneler havada gibi. böyle berrak su yok hiçbiryerde..
GoldenShoot isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-08-2006, 18:49   #5
MelCOM
ONBASI

MelCOM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 20
Tecrübe Puanı: 21MelCOM is on a distinguished road
gerçekten hoş bir adaya benziyor resimler için teşekkürler
MelCOM isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-08-2006, 21:35   #6
egeli
TEĞMEN

egeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 170
Tecrübe Puanı: 319egeli foruma katkida bulunan uyeegeli foruma katkida bulunan uye
Alıntı:
GoldenShoot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaw kayıklar ve tekneler havada gibi. böyle berrak su yok hiçbiryerde..
Evet onlar phtoshop isine benziyor
egeli isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-08-2006, 00:37   #7
Volt

Volt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 132
Tecrübe Puanı: 962Volt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uyeVolt taninmis sohret sahibi uye
@cabocabo kardeş.Sen buralara gidebilirsen..sıkıntı para olursa yardım etmeyen Voltu elektrik çarpsın.Sen gitçem de Amerika olmaskta yardım ederiz evelallah.Sen bali gör oraları.Krardeşim benim ..paylaşım için teşekürler...
Volt isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-08-2006, 01:22   #8
Cruel_Eagle

Cruel_Eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 17
Tecrübe Puanı: 1265Cruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uyeCruel_Eagle taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
Volt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
@cabocabo kardeş.Sen buralara gidebilirsen..sıkıntı para olursa yardım etmeyen Voltu elektrik çarpsın.Sen gitçem de Amerika olmaskta yardım ederiz evelallah.Sen bali gör oraları.Krardeşim benim ..paylaşım için teşekürler...
Benimki de kuruntu işte ne yaparsın @volt abi, Daha yıllık izne çıkamadım
Çıksam da Ancak Evin BODRUMUNA ya da evin ÇEŞMESİNE gidebilirim,
Malum ekonomik şartlar, Ama senin gibi 50 destekçi üye olsa Her biri 500 YTL koltuk çıkarsa bende yukarıdaki yerde rahat bir tatil yapar, 28 yılın acısını çıkarırım sizlere de bol bol Dua ederim

Cruel_Eagle isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-08-2006, 10:38   #9
GoldenShoot

GoldenShoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 124
Tecrübe Puanı: 1293GoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uye
wallaa ben daha çok dua ederim ben de daha çıkamadım tatile. hayallerimde Alanya var. böyle yerler bizi çoook aşar
GoldenShoot isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2007, 15:35   #10
sefis
ONBASI

sefis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 26
Tecrübe Puanı: 42sefis is on a distinguished road
teşekkür ederim güzel paylaşım olmuş
sefis isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler