|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 77
Tecrübe Puanı: 70
![]() |
Motorola L7 SLVR oyun ve skin yüklemek için gerekenler
Arkadaşlar bu telefona skin yani tema ve oyun yüklemekte zorlanıyorsanız birkaç önerim olacak 1 İşinize yarayacak olan donanım bir kart okuyucusu Bilgisayarınızdaki java oyunlarını .jar ve .jad uzantılı oluyolar bu dosyalar hafıza kartınızın içindeki kjava klasörüne kopyalayın kartı telefonunuza taktıktan sonra Oyunlar ve Uygulamalar menüsüne girin en altta yeni yükle yazısını göreceksiniz daha sonra hafıza kartınıza atmış olduğunuz oyunları göreceksiniz yükleyin ve oynayın bu kadar 2 . motorola l7 telefonunuza tema yüklemek için skiman adlı bir programa ihtiyacınız var ki müthiş bir program ayrıca kolay bulunabilir bulamayana da ben gönderirim zaten problem değilBu benim forumdaki ilk yazım artık idare edin düşük cümleleri falan görmeyin Kanımca |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to torq For This Useful Post: | emrree (11-11-2007) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
skiman vermeyecek misin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
![]() |
teşekkür
paylaşaım için saol fakat ben harry potterın oyununu yüklemeye çalıştım yaptımda yüklendi ancak çalıştırıken'' depolama ünitesine artık ulaşılamıor'' dedi ne yapmalıyım bu sorunu nasıl giderebilrim saolun
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
![]() |