|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 23
Tecrübe Puanı: 26
![]() |
motorola v975
arkadaşlar bende yurtdışında gelen bir v975 var.3G telefon.Kaydını yaptırdım.256 MB Transflash kart taktım.
Telefonda kızıl Ötesi Blutut yok. MMC ve GPRS ayarları da yokki yükleyim. İnternete giremiyom .Oyun yükleyemiyorum.Bu telefonlarla ilgili Bi bilgisi olan yardım Lütfen etsin |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 16
Tecrübe Puanı: 1260
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutu içinde bir CD ve PC bağlantısı yapılabilmesi için USB kablosu bulunması gerekir. İşletim sisteminin ne olduğunu bilmiyorum ama MP3 ve polifonik melodi çalma özelliği var. Telefona Mp3 ve müzik yüklemen için tek yol USB ara kablosu ve gerekli olduğunu tahmin ettiğim bir ürün tanıtım CDsi ve CD içinde PC ye kurulması gereken PC suite yazılımı. Telefonculara konuyu danışmanı öneririm.
Saygılar. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
cd yi kullanıyorum ama cdnin içinde wap ve gprs ayarları yok olmazda
Bu ayarları Cep telefonu oparatörleri sadece kendi hetti için veriyor.Telsim ve Türkcell de bu yüklenmeli.Ayrıca ayarları yükleye bilmek için Özel bi prosedür gerekli . Bu konularda bilgisi olan arakadaşlardan yardımcı olamalarını bekliyorum Ayrıca bu telefonda kullanılabilecek proğramlar için bilgi rica ediyorum Şimdiden Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bilgide birikimlilik, paylaşımla olur
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bu telefon 3G bir telefon
özellikle oyun oyun nasıl yükleniyo bilen arkadaşları paylaşıma davet ediyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
arkadaşlar bu telefonda hangi proğramlar ve oyunlar çalışır, lütfen bizimle peylaşır mısız
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
motorola oyunlarinin cogu calisir arkadasim istediklerini yükleyebilirsin hemde telefon hafizasina degil kartina bile yükleyebilirsin sadece kücük bir programcikla herseyi yüklersin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Küçük bir program dediniz ya bu programdan bahsedebilirmisiniz.Çünkü telefona oyun yükleyemiyorum.
Saygılar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Kardeş Motorola V975 Bendede war eğer hafıza kartın varsa (256 bile yeterli) programsız max 30 tane oyun yükleyebiliyorsun..sadece oyun diil programda yükleyebilirsin .. ben 15 oyun 15 program kullaniyorum ...
Konu Rochelle tarafından (20-07-2008 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|