DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > GSM Cep Forum > Samsung
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 13-04-2007, 01:30   #11
EvrenBAYSAN
ER

EvrenBAYSAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0EvrenBAYSAN is on a distinguished road
Arkadaşım ben aldım çok memnunum gerçekten dörtdörtlük telefon ama radyosu yok. tavsiye ederim
EvrenBAYSAN isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 21-04-2007, 22:52   #12
mad_soldier
ER

mad_soldier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0mad_soldier is on a distinguished road
ya çok hoş telefonda ben usb ile bağlanıyorum pc ye.. programda bağlandı yazıyo ama hiçbi icon aktif değil.. sorun nerde acaba :S
mad_soldier isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2007, 15:29   #13
mbayramtr
ER

mbayramtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 9
Tecrübe Puanı: 0mbayramtr is on a distinguished road
ellerinize sağlık.
mbayramtr isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2007, 16:49   #14
ExaLaNS
ER

ExaLaNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 0ExaLaNS is on a distinguished road
ARkadaşlar telefon gerçekten harika tema yüklenmiyo fakat telefonda mewcut olan bir tema war ama o temada ne özellikler war
1-Telefonu hangi ülkede kullanıyorsanız o ülkeye ait olan bir yapıt ( özgürlük heykeli,eifel kulesi ws ) ekranınızda o oluyo Türkiye içinse istanbuldan bir manzara war kız kulesine benzeyen bir resim
2-Günün hangi saatindeyseniz o saate göre temada bulunan hawa durumu değişiyor.Hawa açıksa açık , bulutlu ise bulutlu akşama doğru ekrandaki manzara kararıyo gece oluncada artık ekranınızda yıldızlar kaymaya başlıyo we bazen hawai fişek atılıyo ayrıca günün her saatinde gökyüzünde uçan kusşları görüyorsunuz
3-En büyüleyici özelliği belkide telefonunuzun günlük hawa durumu bilgilerine ulaşarak hawanın yağmurlu weya karlı olma gibi durumlarında aynı olayın ekranınızda yaşanması telefonu aldığım günden beri yağmur yağmadığı için henuz bu özelliğini görmedim kar zaten artık yağmaz

----

Telefonun video kayıt süresi 14 sn bu süre 40'a çıkarılabiliyormş fakat ben bulamadım konuyla ilgili bilgisi olan warsa burdan weya ö.m yoluyla yardım ederse sewinirim herkese iyi sohbetler.
Alt 24-05-2007, 19:48   #15
ybasaran
ER

ybasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0ybasaran is on a distinguished road
1-istanb uldan kızkulesi değil ortaköy camii...

2-gündüz 2 renkli sis bırakan uçak geçiyor.bir rengi sarısı sanırım mesaj geldiğinde beyazıda cevapsız çağrı varsa...akşam oldugunda da msj gelirse kırmızı havafişek çağrı gelşirse sarı havai filşşek atılıyo yada tersi..öyle bişeyler işte...

3- hayırlı kullanımlar...
------

güzel kardeşim kameraya gir video seçeneğini seç.seçenekler bölümünden video kamera ayarlarına gir kayıt modu olarak normali seç. aşağıdakii sesli kaydet i açık yap diğerlerinide artık kafana göre ayarla kaydet...ayrıca kayıt yaparken sağ tarafta SF yazar..SF dışında yazarsa bişey yine değişmiş demektir...o yüzden tekrar düzeltmen gerkir..video sırasında rakamlara basarakta düzeltebilirsin ama aklında tutabilirsen...kolay gelsin...

Konu ybasaran tarafından (24-05-2007 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir..
ybasaran isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2007, 15:31   #16
ybasaran
ER

ybasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0ybasaran is on a distinguished road
Alıntı:
mad_soldier´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya çok hoş telefonda ben usb ile bağlanıyorum pc ye.. programda bağlandı yazıyo ama hiçbi icon aktif değil.. sorun nerde acaba :S
kardeşim yazılım cdsini yüklemeden çalışmaz...önce onu yüklemen gerekir...koly gelsin
ybasaran isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2007, 02:59   #17
mad_soldier
ER

mad_soldier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0mad_soldier is on a distinguished road
yok update istiyomuş
mad_soldier isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2007, 12:19   #18
ground
ER

ground - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0ground is on a distinguished road
kibar asil ama sesi az
ground isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2007, 16:30   #19
enesertugrul
ONBASI

enesertugrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 148
Tecrübe Puanı: 18enesertugrul is on a distinguished road
D900i çıktı
sadece radyo ilave edilmiş...
Alt 04-08-2007, 20:28   #20
milpilot
ONBASI

milpilot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 60
Tecrübe Puanı: 17milpilot is on a distinguished road
sesi ve foto kailtesi yüksek
milpilot isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler