|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Samsung D600 KULAKLIK SESİNİ ARTTIRMA
************ Arkadaşlar daha önce verdiğim dış hoparlör sesini arttırma yönteminde güzel sonuç olan arkadaşların yanında başarısızlıkla sonuçlananlar da oldu bunun firmware farklılıklarından kaynaklanabileceğini söylemiştim, bu yöntemi de kendim denedim (kendi ayarlarıyla kalacak olsaydı bu telefonda ölsem mp3 dinlemezdim:174 "SİZE TAVSİYEM BU AYARLARI YİNE Bİ ÖNCEKİ VERDİĞİM DIŞ HOPARLÖR DEĞİŞİKLİĞİNDEN BAŞARILI SONUÇ ALDIYSANIZ DENEYİN" yoksa daha fazla kurcalamayın telefonu **************
Yine aynı şekilde: ilk olarak telefon bekleme modundayken: *#8999*8378# tuşlayıp açılan menüde [2] Donanım Testi'ne girin ordan da [2] Ses Ayarları'na girin 10. sekmedki [10] IIS Kulaklık'a girin ordan da en alttaki "Rx vol."a girin Yine burdaki değerleri bi kenara not edin değiştirmeden önce (ne olur ne olmaz..) kendi ayarlarım: Düzey 1: 77 Düzey 2: 62 Düzey 3: 50 Düzey 4: 39 Düzey 5: 29 Düzey 6: 21 Düzey 7: 15 Düzey 8: 11 Düzey 9: 8 Düzey 10: 3 Ben bu maksimum seviye olan "Düzey 10: 3" ile sorunsuz kullanıyorum yine size kalmış tabiki ama bence bu değer için 3'ün altına inmeyin derim. Artık telefonumla keyifle mp3 dinleyebiliyorum, öbür türlü bişey duyulmuyordu |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Telefonunun ilk ayarlarını not etmemiş veya kaybetmiş arkadaşlar için de kendi sakladığım "telefonun ilk ayarlarını" da vereyim: IIS Normal lvl 1 60 lvl 2 50 lvl 3 45 lvl 4 40 lvl 5 35 lvl 6 30 lvl 7 25 lvl 8 21 lvl 9 18 lvl 10 15 IIS kulaklık lvl 1 100 lvl 2 80 lvl 3 65 lvl 4 53 lvl 5 42 lvl 6 32 lvl 7 24 lvl 8 18 lvl 9 14 lvl 10 11 Hepinize kolay gelsin, ilk başta dediğim gibi eğer dış hoparlör ses ayarları değiştirmede sorun yaşamadıysanız (ses seviyesi güzel şekilde arttıysa) bunda da sorun yaşıycağınızı sanmıyorum, yine de sorun yaşıyanlara yardım etmeye çalışırım elimden geldiği kadar. Saygılar.. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 114
![]() |
bilgi paylaşımın için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 110
![]() |
teşekürler...
BiR SüRü GiFLeR http://dvbsat.org/forum/showthread.php?t=10451 ŞaHaN'ıN GiFLeRi http://dvbsat.org/forum/showthread.php?p=36859&posted=1#post36859 GüZeL ReSiMLeR http://dvbsat.org/forum/showthread.php?t=10482 arrow KADIN HAKKI YOKDUR BÜTÜN HAKKILAR ERKEKDİR ...PAYLAŞMAK GÜZELDİR... __________________________________________
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ER
![]() |
emeğine sağlık kardeş güzel paylaşımlar..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
![]() |