DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S CARD LİNUX
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 11-11-2007, 21:33   #21
doguyildizi
ONBASI

doguyildizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 14doguyildizi is on a distinguished road
sayın dream vdr
dediginiz kurulumu hdd ye yaptım ve görüntü aldım. yapamadıklarım
1. hddyei birtülü düzgün kapattamadım o yüzden sürekli linux swap bölümü kilitleniyor.
2. gbox a kendi bilgilerimi girememedim ve gbox calıştığında sistem donuyor
3. sadece newcamd ve gbox pluğini var bunun haricinde ne olabilir.
4. son olarak kanal düzenleme ve kumanda bilgileri ne zaman verilecek

şimdiden teşekkürler
doguyildizi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 15-11-2007, 00:10   #22
azimli
ÇAVUŞ

azimli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 188
Tecrübe Puanı: 62azimli is on a distinguished road
bu normal linux sistemimi bende dreambox var kursan nasıl fayda sağlar teşekkürler
azimli isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2007, 08:45   #23
doguyildizi
ONBASI

doguyildizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 14doguyildizi is on a distinguished road
Hayır bu normal bir linux degil bu dreamvdr isimli ustanın uyarlayıp derlediği bir linux . dreamboxun degilsede skyboxun yaptığı herşeyi yapaıyor ayrıca dreamboxum olmadığı için bu siteme yönelmiş durumdayım bu sistemin amacı bilgisayarı medya merkezine dönüştürmesi geriside sana kalmış bişey. Örnek olarak bilgisayarı actığında karşına freevo adında bi menü geliyor bu menüden müzik, divx film normal film yada televizyon izleyebiliyorsun izlerken kayıt yapabiliyorsun.Bu bakımdan fayadalı bişey
Ve DREAMVDR ustaya emeklerinden dolayı cok teşekkür ediyorum
doguyildizi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2007, 06:46   #24
tyson
ONBASI

tyson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 12
Tecrübe Puanı: 16tyson is on a distinguished road
merhabalar bayağı zamandır bu VDR olayıile uğraşmaya çalışıyorum piyasadakı hemen hemen tüm VDR leri denedim ama dil bilmemenin zararları olarak hep birşeyler eksik kaldı kiminde herşeyi çalıştırdım emu leri çalıştıramadım kiminde görüntüde sorunlar yaşadım VB kısaca hepsinde eksiklikler vardı birkaç ay önce rafa kaldırdım bu çalışmayı görünce heveslendim herşeyi tekrar raftan indirdim aslında bende DM7020 var sorunum yok ama hobi işte hastalık.
öncelikle hiçbir karşılık beklemeden böyle bir çalışma yaptıkları için
@tonytr
@DreamVDR
@Epsodi
@blo
ustalara sonsuz teşekür ederim.bizi anlamakta zorlandığımız yabancı forumlardan kurtardıkları için ayrıca teşekür ederim.

image indirdim kurdum körtopal yayınları falan görebiliyorum ama ekran kartının dr larını kuramadığım için görüntüde donmalar oluyor kumandanın algılaması biraz ağır.olsun inşallah hepsi zamanla hallolur.

benim ustalrımızdan bir rıcam var DreamVDR ustada bir önceki sayfada bahsetmiş benim sistemdeki DXR3 kartımı bu sistemde nasıl çalıştırabilirim DreamVDR usta uğraştığını yazmış acaba başarabildimi? bilgisi olan ustalardan yardım rıca ediyorum.

tekrar emekleriniz için sonsuz teşekürler
tyson isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2007, 21:11   #25
DreamVDR

DreamVDR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 103DreamVDR biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Alıntı:
tyson´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar bayağı zamandır bu VDR olayıile uğraşmaya çalışıyorum piyasadakı hemen hemen tüm VDR leri denedim ama dil bilmemenin zararları olarak hep birşeyler eksik kaldı kiminde herşeyi çalıştırdım emu leri çalıştıramadım kiminde görüntüde sorunlar yaşadım VB kısaca hepsinde eksiklikler vardı birkaç ay önce rafa kaldırdım bu çalışmayı görünce heveslendim herşeyi tekrar raftan indirdim aslında bende DM7020 var sorunum yok ama hobi işte hastalık.
öncelikle hiçbir karşılık beklemeden böyle bir çalışma yaptıkları için
@tonytr
@DreamVDR
@Epsodi
@blo
ustalara sonsuz teşekür ederim.bizi anlamakta zorlandığımız yabancı forumlardan kurtardıkları için ayrıca teşekür ederim.

image indirdim kurdum körtopal yayınları falan görebiliyorum ama ekran kartının dr larını kuramadığım için görüntüde donmalar oluyor kumandanın algılaması biraz ağır.olsun inşallah hepsi zamanla hallolur.

benim ustalrımızdan bir rıcam var DreamVDR ustada bir önceki sayfada bahsetmiş benim sistemdeki DXR3 kartımı bu sistemde nasıl çalıştırabilirim DreamVDR usta uğraştığını yazmış acaba başarabildimi? bilgisi olan ustalardan yardım rıca ediyorum.

tekrar emekleriniz için sonsuz teşekürler
Dxr3 kartımı ubunt 7.10 versiyonunda çalıştırdım bu DremVDR yede uygulanabilir yalnız o işle benim ugraşmam gerek ve butürlü bir sistem oluşturmak ama dxr3 kartımdan aldıgım yayın siyah-beyaz olunca şefkim biraz kırıldı belki benim kart hatalı. Neyse yakında;

Reelbox Avantgarde gibi bir makina yapmayı düşünüyorum bunun içinde mpeg4 decoder reelmagic Xcard kullanacagım kartın siparisini verdim kartın turkiyeye gelme maliyeti 152 $ eğer bu kartla birşeyler becebilirsem süperbir img vermeyi düşünüyorum şimdilik beklemedeyim Amerika beni dolandırmazsa kart gelir bizde işimizi yaparız... Reelbox Avantgarde fiyatı yaklasık 2600 ytl biz bu işi sanırım mevcut bil. kullanarak 500 ytlde bitirecez ... Şimdilik beklemedeyim görüşürüz arkadaşlar.

Ama şunu söyleyeyim dxr3 veya mpeg4 decoderli sistemler bilgisayar cpu suna hiçbir yük bindirmiyor...

görüntü direk bu karttan çıkıyor. normal bilgisayar monutorunde tv ile hiçbirşey bulunmuyor siz nette sörf yaparken yengede içerden tv den tvye bakabilir.

VDR (Video Disk Recorder)
Sürüm 1.5.2
Emu (Gbox,Newcamd),Pip,Reelskin,EnigmaSkin,Reelscan

Motorlu Çanak 42E,19E,16E,13E,7E,5E
DreamVDR isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 10:50   #26
blo

blo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 34
Tecrübe Puanı: 100blo foruma katkida bulunan uyeblo foruma katkida bulunan uyeblo foruma katkida bulunan uye
Alıntı:
DreamVDR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Reelbox Avantgarde gibi bir makina yapmayı düşünüyorum bunun içinde mpeg4 decoder reelmagic Xcard kullanacagım kartın siparisini verdim kartın turkiyeye gelme maliyeti 152 $
kart gelsinde bende sipariş verem ..

çalışalım üstünde .. kış girdi işler hafifler biraz.. gaz veririz yine buraya

saygılar

Linuxte Ss2 keyfi
blo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2007, 18:40   #27
banditnew2
ER

banditnew2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 19
Tecrübe Puanı: 0banditnew2 is on a distinguished road
gbox paylaşımı nasıl ayarlanır?Xp de kullandığım paylaşımı burda kullanmak için ne yapmalı.yoksa bu olamaz mı?
banditnew2 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 13:50   #28
blo

blo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 34
Tecrübe Puanı: 100blo foruma katkida bulunan uyeblo foruma katkida bulunan uyeblo foruma katkida bulunan uye
Alıntı:
banditnew2´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gbox paylaşımı nasıl ayarlanır?Xp de kullandığım paylaşımı burda kullanmak için ne yapmalı.yoksa bu olamaz mı?
tabiki mümkün .. cihazda nasıl kullanıyorsanız pc dede gerekli ayarları yaparak gbox kullanabilirsiniz..

Linuxte Ss2 keyfi
blo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 14:46   #29
blackdog
ER

blackdog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0blackdog is on a distinguished road
Bende şunu sorayım...Kurulumu yaptıktan sonra bunu tamamen receiver gibi çalıştırmak yani açılış kapanışı kumandadan st by tuşundan yapmak ve dreambox larda olduğu gibi açılıştaki ekranı önüne bir arayüz koyarak sadeleştirmek mümkün müdür.(Dos gibi açılmasını görmemek)Mümkünse bunu hangi komutlarla nasıl gerçekleştirebiliriz.Birde mgcam cccam evo vs nasıl çalıştırırız bunda...Saygılar...
blackdog isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2008, 02:21   #30
streetwise
ÜSTÇAVUŞ

streetwise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 29
Tecrübe Puanı: 116streetwise is on a distinguished road
merhaba,

dağıtımınızı kurdum, elinize sağlık. yalnız newcamd ve vdr-sc ayarları nereden yapılıyor bulamadım. daha önce sasc-ng ve kaffeine-sc kullanıyordum, vdr-sc'yi ilk kez kullanıyorum. softcam'i hangi directory'e atıyoruz, newcamd ayarları hangi dosyaya kaydedilecek, bir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
streetwise isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler