|
|
![]() |
|
|
#21 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 14
![]() |
sayın dream vdr
dediginiz kurulumu hdd ye yaptım ve görüntü aldım. yapamadıklarım 1. hddyei birtülü düzgün kapattamadım o yüzden sürekli linux swap bölümü kilitleniyor. 2. gbox a kendi bilgilerimi girememedim ve gbox calıştığında sistem donuyor 3. sadece newcamd ve gbox pluğini var bunun haricinde ne olabilir. 4. son olarak kanal düzenleme ve kumanda bilgileri ne zaman verilecek şimdiden teşekkürler |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#23 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 14
![]() |
Hayır bu normal bir linux degil bu dreamvdr isimli ustanın uyarlayıp derlediği bir linux . dreamboxun degilsede skyboxun yaptığı herşeyi yapaıyor ayrıca dreamboxum olmadığı için bu siteme yönelmiş durumdayım bu sistemin amacı bilgisayarı medya merkezine dönüştürmesi geriside sana kalmış bişey. Örnek olarak bilgisayarı actığında karşına freevo adında bi menü geliyor bu menüden müzik, divx film normal film yada televizyon izleyebiliyorsun izlerken kayıt yapabiliyorsun.Bu bakımdan fayadalı bişey
Ve DREAMVDR ustaya emeklerinden dolayı cok teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
|
#24 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 12
Tecrübe Puanı: 16
![]() |
merhabalar bayağı zamandır bu VDR olayıile uğraşmaya çalışıyorum piyasadakı hemen hemen tüm VDR leri denedim ama dil bilmemenin zararları olarak hep birşeyler eksik kaldı kiminde herşeyi çalıştırdım emu leri çalıştıramadım kiminde görüntüde sorunlar yaşadım VB kısaca hepsinde eksiklikler vardı birkaç ay önce rafa kaldırdım bu çalışmayı görünce heveslendim herşeyi tekrar raftan indirdim aslında bende DM7020 var sorunum yok ama hobi işte hastalık.
öncelikle hiçbir karşılık beklemeden böyle bir çalışma yaptıkları için @tonytr @DreamVDR @Epsodi @blo ustalara sonsuz teşekür ederim.bizi anlamakta zorlandığımız yabancı forumlardan kurtardıkları için ayrıca teşekür ederim. image indirdim kurdum körtopal yayınları falan görebiliyorum ama ekran kartının dr larını kuramadığım için görüntüde donmalar oluyor kumandanın algılaması biraz ağır.olsun inşallah hepsi zamanla hallolur. benim ustalrımızdan bir rıcam var DreamVDR ustada bir önceki sayfada bahsetmiş benim sistemdeki DXR3 kartımı bu sistemde nasıl çalıştırabilirim DreamVDR usta uğraştığını yazmış acaba başarabildimi? bilgisi olan ustalardan yardım rıca ediyorum. tekrar emekleriniz için sonsuz teşekürler |
|
|
|
|
|
#25 | |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 103
![]() |
Alıntı:
Reelbox Avantgarde gibi bir makina yapmayı düşünüyorum bunun içinde mpeg4 decoder reelmagic Xcard kullanacagım kartın siparisini verdim kartın turkiyeye gelme maliyeti 152 $ eğer bu kartla birşeyler becebilirsem süperbir img vermeyi düşünüyorum şimdilik beklemedeyim Amerika beni dolandırmazsa kart gelir bizde işimizi yaparız... Reelbox Avantgarde fiyatı yaklasık 2600 ytl biz bu işi sanırım mevcut bil. kullanarak 500 ytlde bitirecez ... Şimdilik beklemedeyim görüşürüz arkadaşlar. Ama şunu söyleyeyim dxr3 veya mpeg4 decoderli sistemler bilgisayar cpu suna hiçbir yük bindirmiyor... görüntü direk bu karttan çıkıyor. normal bilgisayar monutorunde tv ile hiçbirşey bulunmuyor siz nette sörf yaparken yengede içerden tv den tvye bakabilir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 34
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
..çalışalım üstünde .. kış girdi işler hafifler biraz.. gaz veririz yine buraya saygılar |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 19
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
gbox paylaşımı nasıl ayarlanır?Xp de kullandığım paylaşımı burda kullanmak için ne yapmalı.yoksa bu olamaz mı?
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 34
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() |
tabiki mümkün .. cihazda nasıl kullanıyorsanız pc dede gerekli ayarları yaparak gbox kullanabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Bende şunu sorayım...Kurulumu yaptıktan sonra bunu tamamen receiver gibi çalıştırmak yani açılış kapanışı kumandadan st by tuşundan yapmak ve dreambox larda olduğu gibi açılıştaki ekranı önüne bir arayüz koyarak sadeleştirmek mümkün müdür.(Dos gibi açılmasını görmemek)Mümkünse bunu hangi komutlarla nasıl gerçekleştirebiliriz.Birde mgcam cccam evo vs nasıl çalıştırırız bunda...Saygılar...
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 29
Tecrübe Puanı: 116
![]() |
merhaba,
dağıtımınızı kurdum, elinize sağlık. yalnız newcamd ve vdr-sc ayarları nereden yapılıyor bulamadım. daha önce sasc-ng ve kaffeine-sc kullanıyordum, vdr-sc'yi ilk kez kullanıyorum. softcam'i hangi directory'e atıyoruz, newcamd ayarları hangi dosyaya kaydedilecek, bir yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|