|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 103
![]() |
DreamVDR HD
DreamVDR hd çalışmaları başlamıştır.. İlgililere duyurulur.
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to DreamVDR For This Useful Post: | Aquarius6XX (09-04-2008), barisci (01-04-2008), BAYRAM-46 (21-04-2008), mehmetkilic (18-03-2008), yotceken (05-06-2008) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.234 Times in 4.131 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Nasıl bir sistem istediğinizi belirtinki ona göre hazırlayalım..
Freevo olsunmu emulerden neler konabilir. Reciveremi benzesin yoksa hem pc hem tv mi olsun güncellemleme olarak neler konsun vs.. vs... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 18
![]() |
hayırlı olsun dileği ile
nasıl bir şey olsun deyince,aklıma gelenler şöyle. -yatay bir kasada sessiz çalışan pc ve tv -bence sessiz yani fan olmayan bir işlemci ve anakart seçmeli,via olabilir -hd olacağına göre mutlaka hdmi çıkış olmalı belki zor şeyler istedim ama olursa mükemmel oluri kolay gelsin memoxx |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 171
Thanked 1.620 Times in 205 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pc ve tv olsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ben hep şöyle birşey olsun istedim.
kumandanın tek tuşuyla tv ye geçsin dvd veya cd taktığımızda içerisindeki medya hangi formatta olursa olsun oynatmak için uyarsın gene tek tuş ile oynatabileli video içerisinde gene kumandanın tek tuşu ile tv ye dönüş yapalım karışık menüleri olmasın bir kere bütün ayarlar yapıldığında 10 yaşındaki bir çocuğun kullanacağı kadar basit kullanımı olsun. mythtv ile bir yere kadar bu dediklerimi yaptım ama hala eksikleri var. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben ara bişrim olarak freevo veya mymediasytem(mms) düşünüyorum bunların içine eklenmiş vdr (video disk recorder) olacak. çünkü vdr nin mythtv ye göre emu destegi daha çok ve kolay .. Sistem olrak ya debian yada ubuntu düşünüyorum. hdmi çıkışlı bir ekran kartı (linux destekli olanlardan) verilen sistem bu karta hitab edecek ve görüntü akıcı olması sağlanacak.
ama freevo ve mms ingilizce oldugu için bunların tüekçe yaması olabilirmi varmı veya kendimiz yapabilirmiyiz araştırmasını yapmak gerek. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 14
![]() |
Öncelikle hayırlı olsun derim önceki yazılımdaki gboxiçin başka bi bilgisayardan girip ayar yapmak baya zahmetli oldu bana buna bi çözüm getirirseniz cok makbule gecer en azından yeni yazılımda böyle bir sorun oluşmazsa cok memnun olurum. Ayrıca CCCamda olursa tadında yenmez
bu arada bunun için hd cıkışlı tv kartı yada ekran kartını degiştirmemize gerek var mı o kafa takıldı şimdiden teşekkür ederek calışmalrınızı sabırsızlıkla bekliyorum |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
bu arada ubuntu düşünüyorsanız 7.10 dan aşağısını denemeyin.
eski sürümler intel p35 lerde marvell ide sürücüyü tanımıyor ide disk yok diyor makinada...başıma geldiğinden biliyorum... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 29
Tecrübe Puanı: 116
![]() |
debian tabanlı olsun öncelikle, ubuntu olabilir mesela...
freevo da mms de güzel ama çıkınca terminale değil de mesela xfce'ye düşsek, isteyince pc olarak da kullansak pop3 ve browser pluginleri olsun, mame plugini vardı sanırım oyun için. bu arada vdr-sc irdeto cardsharingle sıkıntı yapıyor, bunu gidermenin yolu bulunabilirse, hayır duası alınır. kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|