|
|
![]() |
|
|
#11 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 87
![]() |
Elimden geleni Yaparım
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to DreamVDR For This Useful Post: | barisci (01-04-2008) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#12 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 97
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Hayırlı olsun işallah başarırsınız..sizden ricam
amd 2x64 bit işlemcide' de çalışırsa iyi olur. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 244
Tecrübe Puanı: 101
![]() |
Arkadaşlar proje ne durumda?
bu projeyi siz yapıp bitirip işte bu şekilde mi çalışıyor diyorsunuz yoksa adım adım kurulumları burdan açıklıyormusunuz şu işi bir defa baştan ele alsak kurulumdan itibaren diğer uygulamaların kurulumuna ve sonra da özelleştirmeye kadar çok daha iyi olur kanısındayım hem biraz daha az olarak armut piş ağzıma düş durumu olur hemde bu işin TAM olarak nasıl yapılabildiği ve neler eklenerek geliştirilebileceği konusunda daha paylaşımcı bir yapılanma izlenebilir şahsen ben bu işte gönüllüyüm benimde kullandığım ve yaptığım bazı sistemler var fakat hiçbiri ne tam olarak media center (windows) gibi oldu ne de dreambox ben ikisini de birleştirmek istiyorum ve hd olsun istiyorum bıktım dreambox 8000 i beklemekten dreamboxtaki de işlemci bizdeki de onda da mainboard bu da mainboard onda kısıtlı ram var bizde istersek 4gb bile olur (ve ucuza ram fiyatları malum) dreambox'a sadece yavaş ide disk takılabilirken biz hızlı sata disk'ler takabiliriz ayrıca son olarak denediğim ve süper çalıştığını gördüğüm dreambox'u internet üzerinden stream etme olayıyla işe çok daha farklı bir boyut daha gelicek gprs üstünden pda ile bile kendi vdr sistemimizi ve divx arşivimizi istediğimiz her noktadan her bilgisayardan ortalama bir hızla ve adsl upload hızı ile izleyebilir duruma gelebiliriz bu da yasal kart kullananlara lig tv ye yolda bile ulaşma şansı verir vs vs bunu çoğaltmak mümkün inanın şu an google ile bulabildiğim ve anlayabildiğim bir çok kaynağı okuyorum bende başladım bir noktadan hayırlısı artık ama istiyorum ki bu işle ilgilenenler bu forumda bu konuda birleşelim ve beraber hareket ederek adım adım yapalım yapmak isteyenlere de bir yandan yol göstermiş olalım belki onlarda daha başka bir fikir ve daha kısa bir yol yöntem gelecektir zaten linux ta bu şekilde ilerlemedimi herkese kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 28
Tecrübe Puanı: 14
![]() |
sabirsızlıkla bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 81
Tecrübe Puanı: 34
![]() |
)))) test sürümü varmıdır?
|
|
|
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 66
Tecrübe Puanı: 48
![]() |
tebrix.. mümkünse cccam gbox csc vs.. paylaşımları desteklemesi ve codec seçenekleri powerdvd h264 ac3 elecard gibi
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 28
Tecrübe Puanı: 14
![]() |
Arkadaşlar çalışmalar ne durumda bir ilerleme varmı bu konular hakkında bilgileri paylaşırsanız seviniriz...Saygılar...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
evet bilgi yomu betasını bi deneseydik sshd kullanıcıları olarak
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 87
![]() |
Arkadaşlar evi taşıdıgım için ve yeni bir sistem topladıgım için ara vermek zorunda kaldım . en kısa zamanda gelişmelerden haber verecem.
şuan yeni aldıgım ana kart amd tabanlı 780g cipsetli anakart işlemci olarak 6400 işlemci alacagım ama 3500 de iş görür. Sistemi tamamı ile bir ankart üzerine geliştirmeyi düşünüyorum. 780g cipsetli anakart üstümde ati radeon 3200hd var buda hd kanallar için hızlandırıcı görevini yapacak. işlemciye yük binmeyecek. Reelbox ve dreambox bu iş içn hadware decoder kullanıyor bu yüzden işlemciler düşük ramde o kadar yüksek olmasıa gerek yok. bizde böyle decoder kart olmadıgı için en azından hd hızlandırıcı ekran kartı gerekli. çalışmalara başladım düşündüğüm işletim sistem ubuntu 7.10 inş. hayırlısı ile bu işin altındanda kalkarız. |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
inş. başarırsın kolay gelsin
|