|
|
![]() |
|
|
#81 |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 9
Tecrübe Puanı: 44
![]() |
ratus , ustam ayni sorun bende de var
peki ustam hic hdd´de ki mp3 leri oynatabiliyormusun? Herhangi bir vcd/dvd koydugun zaman cd okutucusuna, dreamvdr ile oynatabiliyormusun? Bende kaffein aciliyor hemen, tamam oluyor, ama vdr´de de olmasi gerekiyor. Yoksa yaniliyormuyum? |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#82 | |
|
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 73
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() bu arada usb içinde bu ilk mesajdaki dosyalar dısında modem dosyam var zararı olarmı?
Cam Modul_MATRIX_DIABLO_DRAGON CAM_ T-REX_GIGACAM_JOKER CAM Viaccess I-II Nagravision Dreambox Yumatu Digital+ 19.2E---Premiere 19.2E---ITV 16.0E---TPS 13.0E---Nova 13.0E---Al Jazeera Sport+1/+2 13.0E---ART 13.0E---S e x view 13.0E---MCT 13.0E |
|
|
|
|
|
|
#83 |
![]() |
SEVMEK46
ustam anlasilan sen benim ilen egleniyorsun, daha dogrusu kafa buluyorsun Su cümle bunu belirtiyor "biostan başlatınca ne olcak ki" Gülücük isaretide bunu tasdikliyorneyse, saglik olsun... |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 73
Tecrübe Puanı: 100
Alıntı:
zamanimi saka yapmanin bana yardim eden bir insanla neden alay edeyim lütfen öyle söyleme o gülücük senle alay etme anlamında degıl anladıgım kadarı ıle usb ye lınux yuklemıs oluyoruz ve ben hıc lınux pc de kullanmadım ve pc de önemli datei lerim var anlıyormusun beni arkadas ?? kısacası ben var dateiler ucmasın once onlem almak tedbırlenmek senın sayende sonra guvenle kullanmak bunu ![]() anlıyormusun benı eğer ben sana karsı bır durumda bulundu ısem afedersin
Cam Modul_MATRIX_DIABLO_DRAGON CAM_ T-REX_GIGACAM_JOKER CAM Viaccess I-II Nagravision Dreambox Yumatu Digital+ 19.2E---Premiere 19.2E---ITV 16.0E---TPS 13.0E---Nova 13.0E---Al Jazeera Sport+1/+2 13.0E---ART 13.0E---S e x view 13.0E---MCT 13.0E |
|
|
|
|
|
|
#85 | |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 10
Tecrübe Puanı: 16
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#86 |
![]() |
ratus usta, rica etsem msn yada skype adresini gönderirmisin özelden
"mikrofonlasalim" senin ilen beraber, saygilar |
|
|
|
|
|
#87 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 25
Tecrübe Puanı: 222
anakartımızın usb destegi yok ise olmazmı yani bu iş kaldıkmı bu kadar basit olamaz lutfen bi caresi yokmu bu işin herseyi kurduk ama usb den basltamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#88 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 53
![]() |
Arkadaşlar, USB den boot ettim, ancak kafeini bulamadım, herhangi bir dosya ekleme yöneticisi bulamadım!
Linuxt an da pek anlamam.. Nasıl yaparız? (Kısaca pls) |
|
|
|
|
|
#89 | |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 25
Tecrübe Puanı: 164
![]() ![]() |
Alıntı:
uçbirim penceresinden apt-get install kaffeine komutunu verip enterlersiniz o yükler pluningin kurulumu sitede mevcut olmalı.... Kolay gele açılışta Anakartı usb desteklemeyen arkadaşlara çözüm şu olabilir yalnız bende 2.bir hdd yok deneyedim. flash belleğe yapacaklarını hdd yaparsın ve sadece hdd tek kalsın böylece bir dene önemli belgelerinin olmadığı hdd yapmayı unutma |
|
|
|
|
|
|
#90 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18
![]() |
4'lü Diseq ayarlarında hala problem yaşıyorum,Bir türlü çalıştıramadım..! yardımcı olacak bir arkadaş???
USB takılı olmadan anakarttan başlatamazsınız. Mesela; 1- Genelde Removable Disk olarak görünür USB.Bu ayara getirip 2- Removable disk ayarından USB 2.0 v.s şeklinde ayarlamanız gerekli..! İsterseniz foto gönderebilirim..! USB takılı olmadan anakarttan başlatamazsınız. Mesela; 1- Genelde Removable Disk olarak görünür USB.Bu ayara getirip 2- Removable disk ayarından USB 2.0 v.s şeklinde ayarlamanız gerekli..! İsterseniz foto gönderebilirim..! Konu PowerVu tarafından (09-07-2008 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost - Cift Mesaj Birlestirme |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|