DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S CARD LİNUX
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 14-07-2007, 23:58   #21
ozzymanborn

ozzymanborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 107
Thanked 1.165 Times in 158 Posts
Tecrübe Puanı: 100ozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uyeozzymanborn taninmis sohret sahibi uye
Dreampc için sürücülerimizin içinde yer ayırmak zorunda kalmayacağız o zaman. Çünkü HDD'de yer kaybetmekten ve windows'u bozmaktan korktuğum için linux kurmuyorum.

Chat bölgemiz tüm üyelerimiz için açıktır.

ozzymanborn isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 15-07-2007, 01:18   #22
DreamVDR

DreamVDR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 103DreamVDR biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
DreamVDR img ilk deneme videosu....
http://www.youtube.com/v/MvO3F-_nTe8

VDR (Video Disk Recorder)
Sürüm 1.5.2
Emu (Gbox,Newcamd),Pip,Reelskin,EnigmaSkin,Reelscan

Motorlu Çanak 42E,19E,16E,13E,7E,5E

Konu DreamVDR tarafından (15-07-2007 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir..
DreamVDR isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2007, 03:01   #23
Aquarius6XX
BAŞÇAVUŞ

Aquarius6XX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 388
Tecrübe Puanı: 250Aquarius6XX biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Selamlar en kısa zamanda projenin hayata geçmesi dileğiyle bu programı kurmak için bilgisayarımızda linuxun kurulu olması gerekecekmi yoksa cd üzerindenmi çalışacak saygılar
Aquarius6XX isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2007, 08:56   #24
epsodi
ER

epsodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0epsodi is on a distinguished road
Alıntı:
ozzymanborn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dreampc için sürücülerimizin içinde yer ayırmak zorunda kalmayacağız o zaman. Çünkü HDD'de yer kaybetmekten ve windows'u bozmaktan korktuğum için linux kurmuyorum.
,

slm öncelikle image cd den çalışacak zaten yani windowsa herhangi bir yararı yada zararı yok direk olarak cdyi takıcaz izleyeze sora gene cd çıkaracaz windows a devam
epsodi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to epsodi For This Useful Post:
Aquarius6XX (15-07-2007)
Alt 15-07-2007, 19:46   #25
lazoli775
ONBASI

lazoli775 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 57
Tecrübe Puanı: 53lazoli775 biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
VDR ...

selam arkadaşlar

yaww herkes buradaymış ne zamandır bakamadım foruma.@DreamVDR kardeşim çalışmalarını takip ediyorum.inşallah en kısa zamanda tam çalışmayı alıcaz inşallah....kolay gelsin...
lazoli775 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2007, 23:38   #26
egeli
TEĞMEN

egeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 170
Tecrübe Puanı: 319egeli foruma katkida bulunan uyeegeli foruma katkida bulunan uye
Live CD olayi süper, linux bilgisi olmayanlar hic sakinmadan dalabilcekler olaya.

Calismlarda basarilar dilemekten baska bir sey gelmiyor elimden maalesef.

Dört gözle ilk relase yi bekliyoruz
egeli isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2007, 01:06   #27
cahidsat
TEĞMEN

cahidsat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 49
Thanked 2.571 Times in 108 Posts
Tecrübe Puanı: 878cahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uye
Gayet güzel bir çalışma...! Biz de mi artık şu linux olayıyla ilgilensek acaba diye düşünüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Sabırsızlıkla bekliyorum..!
cahidsat isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2007, 09:09   #28
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.234 Times in 4.131 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
bir kaç ay önce knoppix kullamıştım linux olayı güzel tabiki yalnız biraz kod olaylarını okuyup öğrenmek lazım.Ozaman kendinize göre istediğiniz bir işletim sistemi yapabilirsiniz.
Alt 16-07-2007, 11:25   #29
eniss

eniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 149
Thanked 2.518 Times in 874 Posts
Tecrübe Puanı: 100eniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uyeeniss taninmis sohret sahibi uye
Sizleri kutluyorum böyle bir projeye imzanızı attığınızdan dolayı , keşke linux bilgim olsaydıda sizlerin aranıza girebilseydim ama şunu bilinki gönlüm sizlerle ve bu projeyi başaracağınızdan adım gibi eminim , sonuna kadar takip edeceğim sizi ,Başarılar...

eniss isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2007, 14:04   #30
epsodi
ER

epsodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0epsodi is on a distinguished road
elimizden geldiği kadar destek oluruz bilmesekte iyi bir araştırma yapar gene bişeyler yaparız

zaten birazda olsa destek verdik küçük ama olsun
epsodi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler