|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 9
Tecrübe Puanı: 44
![]() |
Kaffeine icin hazir Kanal Listeleri
Selamun Aleyhikum,
Size 13°, 19,2° ve 42° lerin kanal dosyalarini sunuyorum. Önce Almancasini yaziyorum, daha iyi tercüme edebilmek icin: Satellitendaten(Uydu Bilgileri) Eine Liste aktueller Satellitendaten. Die Dateien nach ~/.kde/share/apps/kaffeine/dvb-s kopieren. (Bu Dosyalari buraya kopyalayin: ~/.kde/share/apps/kaffeine/dvb-s kopieren.) Stand: Mai 2008 (Kanal Listesinin durumu: Mayis 2008) * Türksat 42° * Hotbird 13° * Astra 19.2° http://wiki.ubuntuusers.de/Kaffeine en asagida hafif yukarida, sag mouse farkli kaydet, hayirli ugurlu olsun. Bende simdi deniyecegim. Saygilar |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() |
ben halen bu ~/.kde/share/apps/kaffeine/dvb-s
göremedim |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 48
Tecrübe Puanı: 14
![]() |
o gozukmez zaten konquera kopyala yapıştır çıkar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
tamam yaptim, kaffeinede gösteriyor.
Üzerine tikladigimda hic bir kanal cikmiyor, malüm sadece frekans var. Basari saglayabilen varmi kaffein ilen? ubuntudaki kaffeine ilen her sey süper. ubuntu cok stabil ve cok basit, vdr sistemini aslinda UBUNTU Ortaminda gelistirmek gerek bence |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|