|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 63
Tecrübe Puanı: 42
![]() |
VDR için yardım
dün pardus yükledim kaffeine ile görüntü aldum ama ben vdr kullanmak ve kurmak istiyorum resimli olarak bi anlatım yapıp eklerseniz ss2 kartı kullanıp linuxa geçmek isteyen kişilere yardımcı olur teşekkürler
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 28
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
vdr-1.4.5.tar.bz2 kurulumu
pardus işletim sistemide skystar2 de şifreli kanalları seyretmek için vdr-1.4.5.tar.bz2 programının nasıl kurulacağı konusunda yardım edecek kimse yok mu kaç gündür uğraşıyorum bir türlü kuramadım
|
|
|
|
|
|
#3 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 63
Tecrübe Puanı: 42
![]() |
arkadaşım şuraya bak istersen parmaksız ustanın verdiği bilgileri kendi bloğumda topladım
Konu tonytr tarafından (07-12-2007 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: sitenize yönlendireceğinize buraya yazabilirsiniz |
|
|
|
|
|
#4 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 34
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() |
vdr yi her linux dağıtımda kullanamassınız .. bunun için kanotixteki gibi ek paketlerin kurulması gerekir .. bunun için en iyi çalışan linux kanotixdir .. x-vdr ile ek paketler kurulduktan sonra rahatça vdr sorunsuz çalışır.. diğer linuxleri hiç denemedik .. bizim bütün testlerimiz kanotix üzerinde oldu..daha doğrusu debian tarzı linux .. ağırlık masa üstü ve windows türevi linux derseniz ozaman pardus türevi linux iyidir ..ama burda amaç multimedya bir pc yapmak .. saygılar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 294
Tecrübe Puanı: 197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.................................................. .......................
Konu hanibenimrecebi tarafından (08-01-2008 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|