|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 225
![]() |
EURO 2008 Uydudan Şifreli İzlenecek.
EURO 2008 uydudan izlenemeyecek!
Yayın anlaşması gereği ATV, uydu yayınını şifreleyecek. Avrupa Şampiyonası için nefesler tutuldu ve herkes Cumartesi akşamı saat 21:45'te Türkiye'nin Portekiz ile yapacağı maçı bekliyor. Euro 2008 Avrupa Kupası Finalleri’nin yayın hakkı Türkiye için ATV grubunda. İlk maç da Cumartesi akşamı oynanacak. Futbolseverler şimdiden evde maç keyfine hazırlanıyor ancak dikkat! Televizyonunuzda uydu yayını varsa hiç boşa maç hazırlığı yapmayın çünkü ATV maç sırasında yayını şifrelemek zorunda. Anlaşmanın sadece Türkiye haklarını kapsadığı ve uydu yayınının başka ülkelerde de izlenebildiğini göz önünde bulunduran UEFA, bu nedenle uydu yayınına izin vermiyor. Euro 2008'i karasal yada kablolu tv kullanıcıları ile Digitürk aboneleri izleyebilecek. Türkiye'de uydu izleyicilerinin oranı yüzde 40 civarında. Yani UEFA'nın yasağı Türkiye'nin neredeyse yarısının keyfini kaçırdı. Bu durumda maçı Lig TV'den de yayınlayacak olan Digitürk avantajlı duruma geçmiş oldu. 06.06.2008 HABERTURK.COM |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 424
Thanked 2.403 Times in 897 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
EURO 2008 ATV'DE ŞİFRESİZ!
Karasal anten ve digital platformlarda yayın alan ATV izleyicileri şifresiz olarak maç yayınlarını izlemeye devam edeceklerdir. Tükiye sınırları içinde uydudan direkt yayın alanlar ise, daha önce de herkes tarafından kullanılan ve kumandadan girilebilen çok basit bir şifre ile yayınları alabileceklerdir. Her halükarda sayın izleyicilerimiz 7 gün 24 saat hizmet veren teknik danışma hattımızın 0216 316 10 02 nolu telefonuna müracat edebilirler. http://www.atv.com.tr/duyuru,26.html
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şifrelerlerse büyük ihtimal biss ile şifrelencek oda ATV nin telefon numarası olur heralde
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
dvbs kartlar
Arkadaşlar Digital Tv kartları için bu atv nin şifresini nasıl giricez ben mesala dvbwiever kullanıyorum .. bu programda şifreyi nasıl girerim avrtv dvbs kartım var..Yardımcı olursanız çok sevinirm..
yahu bu adamları ortalama 3 saatir arıyorum daha telefonlarını düşürebilmiş değilim .. şifreyi nasıl giriceğimizi bilmek bir yana bilmiyorum daha şifreyi d e edinemedik ![]() Konu dandindon tarafından (07-06-2008 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost - Cift Mesaj Birlestirme |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 196
Thanked 1.395 Times in 301 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|