|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 51
Tecrübe Puanı: 205
![]() |
DM600 PVR de inadyn sorunu
DM600 PVR de Gemini 4.20 de inadynde gerekli yerleri doldurdum ama, runing altında ''dns adresim...to İP'' gözükmüyor
500 de inadındeki ekranda harici IP direkt gözüküyordu oysa. Yine inadyn ekranında kumandadan değişiklik yapıp, hafızaya alınca DM600 resetleniyor... Chatte de yazdım zaten.. Konu Doppler tarafından (04-02-2008 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 51
Tecrübe Puanı: 205
![]() |
kendim sordum kendim buldum mu?
yabancı bir sitede (I have) de aynı soru sorulmuş..
söyle bir yanıt var: und bitte erst das Update Laden!!! BluePanel => Addons => Download (Gemini-Server) => Updates => Inadyn fix şu an 7020 kullanıyorum, deneyemedim. deneyen arkadaşlar sonucu yazarsa konu açıklığa kavuşmuş olur.. Not: Sanırım gemini 4.20 de inadyn, klasik ekran olarak karşımıza çıkmıyor, 4.20 de inadyn e ulaşmak biraz daha zor. IP de görünmüyor zaten. 4.00 da bu sorun yok Saygılar.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|