|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 26
![]() |
dm 600 hd takma konusunda yardım lütfen
arkadaşlar ben 2,5 inc 7200 hızında 80gb ıde hd taktım ama hd ye ulaşamadım nemesis yüklü tam olarak ne yapmam gerekli boş formatlı bir hd taktım 7200 hız etki edermi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum birde hd takarken yanlış yapmayayım diye sormak istedim hd üzerinde bir grup uzun 2 li iğneler var uca doğru boşluk var ve 2 sıra daha iğneler var takarken tamamen çok iğnelere takıyorum 2 sıra açıkta kalıyor doğrudur inşallah yardımlarınızı bekliyorum bu konularda
saygılarımla |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() |
hdd gördü hd isim ve kapasitesine ulaştım extra settin den setting haddisk parameter e girdim orada hd ismini kapasitesini görüyorum fakat (st980825A (master, 78.154 GB) yazıyor okdeğince parafa edildi ama bilinmeyen dosya sistemiş yazıyor ve kayıt yapamıyoruım ne yapamam gerekli
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
backup almayıda başardım kayıt yapmayıda fakat kayıt yaparken kesilme yani belirli aralıkta donuyor ve devam ediyor bu donmaları nasıl kesebilirim
sgate 2,5 inc 80 gb ıde 7200 devir hdd kullanıyorum sorun ne olabilir yardım bekliyorum |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sorunu olan varsa yardım edebilirim ben hallettim çok şükür
|