|
|
![]() |
|
|
#11 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
tonytr kardes port acmayi buldum galiba ama port yerinde 16000 degil 80 yaziyo. Pc server yazan yerde dreamin ipsi var. ip'yi secip ve enable yaparsam port acmis olurmuyum. Yaa gercekten kusura bakma fazla kafani agrittim.
Properties Enable web Pc (server) select a pc Protocol: tcp Internal (LAN) ports: 80 ~ 80 External (WAN) ports: 80 ~ 80 |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#12 |
|
ER
![]() |
tonytr kardes, bana gelen aktarim.
server 17500 pass sifre no { 0:0:2 }, bu reshare hakki var anlamina'mi geliyor? 1 nci dreame (benim dream) F: dream2 dream2 2 0 0 { 0:0:1 } 2 nci dreame C: dream1 ip 17500 dream2 dream2 cfg dosyasinda SERVER LISTENPORT'un öündeki # isareti'de kaldirdim, ve 17500 veya 12000 portu'da yönlendirdim. Hala donmalar oluyor, biri calisiyor biri donuyor, öbürü calisiyor benimki donuyor! Nerede yanlis yapiyorum? Cevaplarsaniz sevinirim. Saygilar. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 424
Thanked 2.400 Times in 896 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
senin aktarım iznin olup olmadığı sana C line veren kişinin configinden anlaşılır sen ancak test ederek anlayabilirsin veya veren kişiye sorabilirsin. donduğuna göre yok demekki.
saygılar
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ER
![]() |
Bilgi icin tesekkurler kardes.
Saygilar Bilgi icin tesekkurler kardes. Saygilar. Konu kizilkurt1 tarafından (11-10-2008 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost - Cift Mesaj Birlestirme |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 15
![]() |
shut off reshare in newcs
dreambox uzerinde newcs+cccam calisiyor
newcs arkadaslar icin cccam da kendim icin sadece N satiri kullaniliyor.arkadaslar cccam ile seyrediyorlar kendi boxlarindan ve reshare yapiyorlar. nerelerde degisiklik yapmam gerekiyor reshare i önlemek icin newcs.xml de saygilar... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|