|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
dm 500 s kablolu internet kullanan varmı
arkadaşlar kablolu modem ile internete baglanmaktayım cihazımı nasıl ayarlamam gerekli hangi apratlar almam lazım lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsınlar adsl olmadan dm cihazımı çalıştıramazmıyım adsl abonesi degilim evimde kablulu tv hattından internetim var modemin motorolo sb 5100 modeli modemlerde tekportlu nasıl dm cihaza çıkış yapılacak esen kalın yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 217
Tecrübe Puanı: 176
![]() |
tek port ise pc ne 2.eterneti takcaksın . int paylasimi acan.ancak pc yardimi ile baglanabilirsin. yada 4 portlu kablo modem alcan ..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 131
![]() |
pc usb den bağlan dreamboxs eternet portundan çalışır
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
![]() |
bende kablosuz netmaster modem ve phlips kablosuz 4 portlu router var. Hem laptop hemde dreamboxla bağlantı yaptım, şu an herşey sağlıklı. no problem. ama direkt modemden dreamboxa bağlantı yapamamıştım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 15
![]() |
PC'yi usbden dreami ethernetten bağla. Ancak Dreame image falan atmak için dreami pcye bağlaman gerekir çünkü her ikisininde farklı ipsi olacaktır internete çıkış için. Bağlantıları yaptıktan sonra 444 0 126'yı ara ve ip alamadığını sistemini resetlemelerini söyle. Sistemini resetlediklerinde her iki cihazda DHCP'den ip alacaktır.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|