DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDU ALICI RECEIVERLER > Dreambox Genel > Dreambox Tools Plugins Addons Skins Editors ve Settings
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 29-04-2007, 12:57   #11
Vodk@Orange

Vodk@Orange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9-Ball Champion! Speed Cards Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 4.596 Times in 341 Posts
Tecrübe Puanı: 100Vodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
balza´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
üstad vlc sekmesine bastığımda wmp açılıyor ve uzun süre beklemede kalıyorum bende fazla bekleyemediğim için kapatıyorum ne yapmalıyım?
vlc yi tıkladıktan sonra cıkan kucuk (2.resimdeki) menuden program (vlc) seçin
Vodk@Orange isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 10-05-2007, 22:37   #12
Rehgozer
ÇAVUŞ

Rehgozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 15
Tecrübe Puanı: 70Rehgozer is on a distinguished road
selam, Usta cok teskkurler...bir ricam olacak, nasil PC de kayit olan filmler dreambax (Tv den) izliene bilinir?
saygilar
Rehgozer isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2007, 14:34   #13
Vodk@Orange

Tecrübe Puanı: 100Vodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uye
10 000 kbs nin uzerinden yayin yapan kanallarda sorun cikmasi dogal .
Vodk@Orange isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-05-2007, 13:33   #14
sandzaklija
ER

sandzaklija - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0sandzaklija is on a distinguished road
Arkadaşlar ben 7025 kullanıyorum ve bir türlü bilgisayardan seyretmeyi beceremedim. 500s varken sorunsuz izliyordum. 7025 i bilgisayardan izleyebilen var mı?
sandzaklija isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2007, 16:59   #15
Vodk@Orange

Alıntı:
masty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ellerinize saglık ıyı calısma.Y anlız sık sık donma yapıyor acaba sorun benım pc denmı kaynaklanıyor?
Alıntı:
sir_arthur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok Tesekkür Ediyorum Bende Hersey Normal Ama Seyredemiyorum VLC Aciliyor Ama Ses Görüntü Yok..
bu gibi sorunlar bendede oluyor sanirim net hizi veya ekran karti ram gibi yetersizliklerden kaynaklaniyor
Alt 30-07-2007, 09:29   #16
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.139 Times in 4.124 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
Vlc Player 0.8.5 Sürümü

Bu sürümü Denemenizi istiyorum.Bakalım sonuç ne olacak.
Alt 21-08-2007, 15:33   #17
wshark
ÇAVUŞ

wshark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 104
Tecrübe Puanı: 57wshark is on a distinguished road
IP ayarlarınızı yazarken nokta kullanın virgül kullanırsanız olmuyor başıma böle bişi geldide yazayım dedim.

Saygılarımla.
wshark isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2007, 16:28   #18
cimbom38
ER

cimbom38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 0cimbom38 is on a distinguished road
vlc sekmesıne tıklayınca vlc otomatikman açılmıyor.Video.m3u gibi birşey yazıp sayfa görüntülenemiyor. Tv kanallarını tıklayınca bazen açıyor bazen açmıyor. Neden acaba başka ayarmı gerekiyor.
cimbom38 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2007, 16:30   #19
cimbom38
ER

cimbom38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 0cimbom38 is on a distinguished road
Pc biraz eski Pc nin ekran kartından olabilirmi? Bazen açılmayan kanalı daha sonraki denemede çok net seyredebiliyorum.Sebebi ne olabilir?
cimbom38 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2007, 08:47   #20
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.139 Times in 4.124 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
Game_burg´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sağol ama tesekkür tusu yok
hidekill butonu gizli mesajı görmek ve teşekkür için kullanılır.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler