DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDU ALICI RECEIVERLER > Dreambox Genel > Dreambox Tools Plugins Addons Skins Editors ve Settings
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 17-11-2007, 08:18   #21
Fertigo
ER

Fertigo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0Fertigo is on a distinguished road
Tesekkürler kardes emegine saglik
Fertigo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 10-12-2007, 15:47   #22
tarikbek
ONBASI

tarikbek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 36tarikbek is on a distinguished road
Alıntı:
Hasanok_86´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
@ulus teşekkür ederim olayı fb skininde çözmüştüm Skinler dm500s de çalışıyor buraya yazmayı unutmuşum.Çok güzel ve net bir açıklama olmuş.Sizin gibi paylaşımcı kardeşlerimizi görünce çok mutlu oluyorum.Teşekkürler
noT:dream dm500s+gemini 3.50(enigma) kullanıyorum.
KARDEŞ FB SKİN ÇOK DENEDİM BAŞARAÖMADIM.
bana en baştan kolay anlatımlı izah edebilirmisin d500 kullanıyorum
1- skini hangi programla d500 atıyoruz
2- nereye atıyoruz
3- blue panelden veya başka bir yerden ayar yapıyormuyuz , yapıyorsak hangi ayar nasıl

4- benim sormayı unuttuğum senin önemli gördüğün noktalar varmı?
teşekkür ediyorum.

Konu softbal10 tarafından (10-12-2007 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: e-mail açık olarak yazmak yasaktır sizin güvenliğiniz için
tarikbek isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 16:20   #23
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.640 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
Sayın üyemiz sıra ile sorularınıza yanıt vereyim.

Not: bu işlemleri yapabilmeniz için dreambox bilgisayara internet kablosu dediğimiz ethernet kablosu ile bağlı olması gereklidir.

1-hangi programla atıyoruz?
cevap:herhangibi bir ftp programı ben filezilla kullanıyorum.Ftp programı olmadanda atarız explorer i açıp ftp://192.168.0.2 (dreambox 'un ipsi) yazıp enterlersek şifre soran ekran gelir kullanıcı adı:root şifre:dreambox yazıp tamam diyoruz.

2-Nereye atacağım?
cevap:bağlanınca klasörler gelecek var/tmp/ klasörü içine bilgisayardan kopyala yapıştır yapacaksın.sonra explorer i kapat dosyayı atmış olduk sıra geldi kurmaya.

3-Nasıl kuracağım?
cevapreambox kumandasından mavi tuşa basıp blue yani mavi panele giriyoruz. sonra buradan addons kısmına girelim oradan mauel install yani elle kurulum seçiyoruz burada tmp klasörüne attığımız dosya görünecek seçip ok diyoruz gelen soruya ok diyoruz ve kurulum yapılıyor .

4-Skin nasıl seçilecek?
cevap:
Kumandadan meu tuşuna basıyoruz sonra kurulum -osd kurulumu kısmına giriyoruz ve görünümü değiştire basıyoruz buradan gerekli skin seçilir ve onaylanır işlem bitti hayırlı olsun.

Konu softbal10 tarafından (10-12-2007 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir..
softbal10 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 17:44   #24
tarikbek
ONBASI

bu gece tekrar deneyeceğim çok sağol dostum. yarın cevap yazarım.
tarikbek isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 23:36   #25
tarikbek
ONBASI

kadeş ftp ile dreama bağlandım, var/tp klasörü içine rar dosyasından çıkan klasörü kopyala yapıştır yaptım. exploreri kapattım.bluepanele girdim,addons bastımmanuel instale tıkladım burada tmp kasörüne attığımız dosya GÖRÜNMÜYOR.
winrar dosyasından çıkan klasörüolduğu gibi tamamını kopyala yapıştır yaptım.Buradamı hata yaptımacaba.Cevap verirsen hemen deneyeceğim.
Alt 11-12-2007, 09:27   #26
softbal10

Killing Season Champion!
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
@tarik kardeş
http://www.skystar.org/arsiv/index.p...erkiye.tar.bz2
bu linkteki dosyayı rardan çıkardamadan var/tmp içine kopyala ozaman görünür.
Çünkü bu rar gibi görünür ama rar değil uzantısı bz2 dir.
Alt 11-12-2007, 17:31   #27
tarikbek
ONBASI

teşekkürler üstat bu akşam tekrar deneyeceğim
Alt 12-12-2007, 00:50   #28
tarikbek
ONBASI

kardeş yaptım ama tekrar başlatt açılışta FATAL ERROR yazısı çıktı kırmızı zeminde Skin load of “ezap_main” failed yazıyor ok diyorum kapatıyo tekrar açarken aynı yerde kalıyor. başka işlemde yapmıyo. tekrar kaldıramıyorum lütfen yardım
Alt 12-12-2007, 01:06   #29
tarikbek
ONBASI

kardeş geri tek tek sildim normalolarak açıldı skin yine olmadı
Alt 12-12-2007, 09:27   #30
softbal10

Killing Season Champion!
Dreambox hafızasında yeterli yer varmı?

mavi tuşla blue panele gir oradan addons a gir ve kuruluma tıkla orada kullanılan hafıza gösterecek oradan yeterli yer varmı ona bak.Birde orada kurulum için klasör belirtecek sende orası nedir? onu kontrol et tmp ise direk dreamboxa bağlan ve dosyayı tmp klasörüne gönder.
Dediğim gibi hafıza sorunu olabilir.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler