|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 101
Thanked 1.982 Times in 91 Posts
Tecrübe Puanı: 640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağda Paylaşım MyTheatre_Kesin çözüm
MyTheatre ile Ağda Paylaşım_Kesin sonuç
Gerekli ön hazırlık: 1. Donanım. -Ana makinada TV kartı takılı sürücü/codec yüklüyoruz. Ağdaki makinalarda asgari codecler yüklü olsun. -Ağdaki bilgisayarların ana makina ile bağlantısını ve dosya paylaşımıhı eksiksiz yapıyoruz. (Karşılıklı bilgi akışı ve hızı yeterli varsayıyorum.) Güvenlik ayarları bizim çalışmamızı (arada) engellemeye kalkarsa gerekli izni veriyoruz. Deneme XP yüklü makinalarda yapılmıştır. 2. Programlar: -MyTheatre V3.x.x -AVBroadcaster plugin for MyTheatre -VLC player V8,6,x 3.Ana makina ve ağdaki PC nin ve TV kartının ID noları Öğrenmek için Çalıştır/cmd ile acılan dos penceresine ipconfig/all yazıp enterleyiniz,ikinci PC için de aynı yolu izleyebilirsiniz. KURULUM; Ana makinada: MyTheatre tüm eklentileri ile kurulmuş, çalışır ve özellikle Favori Listesi hazırlanmış olsun. Fav.Listesi ikinci PC den de kanal değiştirmek için önemli.AVBroadcaster Plugini (zipin içeriği) plugins klasörüne konulur. Plugins menusunden A/V Broadcaster çalıştırlır. Alttaki resimdeki ayarlar aynen yapılır.Tamamdır. ![]() İkincil Makinada: VLC kurulumu yapılır. Resimdeki gibi seçilir.. ![]() Aşağıdaki ayarlar yapılıp okeylenir.İzlenmeye başlanmıştır. ![]() Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi fav list açmak için ana makinanın ID sini ve iki nokta üstüste koyarak 8000 yazınız.Bu listeye tıkladığınızda kanallarınız değişecektir. Sorunlarınızı burada tartışalım... Sevgilerimle... Linkler: MyTheatre A/V Broadcaster plugin http://www.satnavigator.ru/page-id-63-a-dl.html VLC Player (türkçe) Forum arşivinde de olabilir http://www.yenidownload.com/yenidownload.asp?id=9784 Konu a.m.g tarafından (10-10-2007 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Forumda resimleri link şeklinde değilde image olarak gösterelim... |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 957
Thanked 4.832 Times in 416 Posts
Tecrübe Puanı: 100
Forumda verdiğimiz resimleri link şeklinde değilde benim yaptığım şekilde verirseniz. bu şekilde resimlerle anlatım yapmış olursunuz.
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to a.m.g For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ağda paylaştım. ilk başta sorun gözükmüyor .10 dakika sonra kanal değiştiriken yada sinyali olmayan kanala tıkladığınızda bi daha yayın alamıyorum.illaki ana makineden programı açıp kapamam gerekiyor.
program sürürmü 3.37 . bunun bir çözümü var mı ? |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to murathanouz For This Useful Post: | Ladacı (02-11-2007) |
|
|
#4 |
@murathanouz;
KUllandığın MT sürümünü ilaçlı kullanıyorsan bu sorun oluşabilir. MyTheatre 3.37.2 + ilaç öneririm.Senin için 1 saati aşkın deneme yaptım tekrar,hiçbir sorun yok, Ana makinadaki kurulumu codec vs.düzelt yeterli olacaktır. Sevgilerimle... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Ladacı For This Useful Post: | ==next== (20-04-2008) |
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
saygılarımla ; Konu murathanouz tarafından (05-11-2007 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
@murathanouz;
Ana makinada ekranda görebildiğin herşeyi client (İkinci) PC de de görürsün.Bu hotbird yayınından değil ağ bağlantındaki sorundan kaynaklanıyor. İki PC arasındaki bağlantı hızı (sorun kabloda/eternet kart ya da modemde v.s. kaynaklanıyor ) problem oluşturabilir.Akış belli bir seviyenin altında kalırsa kopmalar/donmalar/siyah ekran v.s olabilir. Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 15
Tecrübe Puanı: 13
![]() |
anlatım için teşekkür ederim ama bir türlü görüntü aktarımını yapamadık
VLC player için daha ayrıntılı anlatım yapa bilirmisiniz ana pc den görüntü çıkşı var modem den anlaşılıyor ama ağdaki pc ye görüntü aktaramıyoruz yardımcı olabilirmisiniz , acaba nerde eksiklik var SAYGILAR.... |
|
|
|
|
|
#10 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 64
Tecrübe Puanı: 37
![]() |
acaba ağ üzerindeki bir pcden kanal değiştirmek mümkün oluyormu?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|
|