|
|
![]() |
|
|
#11 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 291
Tecrübe Puanı: 195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim kartım inca digital malesef daha çok teste ihtiyacı var 3.5.0.1 sürümü gibi stabil çalışmıyor vplug çalşmıyor oysa vplug 3.5.0.1,da gayet güzel çalışıyor görüntü bir süre sonra duruyor kapanıyor bazen çalışırken kanal değiştirdiğimde driveri tanımıyor yani daha baya teste ihtiyacı var ben sadece bilgilendirmek amaçlı yazuyorum yoksa teşekkürlerim sonsuzdur dvbviewere yeni başlayan arkadaşlar forumdaki diger 3.5.0.1 sürümünü kullansınlar
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to hanibenimrecebi For This Useful Post: | hamzaakca (20-12-2007) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#13 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 11
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Hadi bakalım kolay gelsin
Fıstık gibi programmış hiçbir sorun yok |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to dvbviewer For This Useful Post: | hamzaakca (20-12-2007) |
|
|
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 290
Thanked 1.178 Times in 57 Posts
Tecrübe Puanı: 404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşklerrimi bir borç bilirim emekleriniz için.. yanlız bende vplug calıstıramadım..dvbdream yada prog dvb de kullandığımve sorunsuz calısan plugins klasörünü dvbviever plugins e kopyalıyorum hiç calısmıyor..vplug 1.5.8 i plugins e kuruyorum yıne çalısmıyor..eğer calıstıram bir arkadas varsa plugıns ini verirse cok makbule gecer.. şimdiden tşk ederim..
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mert_2005 For This Useful Post: | hamzaakca (20-12-2007) |
|
|
#15 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 48
Thanked 1.994 Times in 35 Posts
Tecrübe Puanı: 494
Arkadaşlar tps paketini çözebildiniz mi ? yoksa benmi beceremedim...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to yadas For This Useful Post: | hamzaakca (20-12-2007) |
|
|
#16 |
|
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 107
Thanked 1.128 Times in 153 Posts
Tecrübe Puanı: 100
VPlug'u da dahil hiçbir plug'u sonuçlu çalıştırmak nasip olmadı. pidleri algılamıyor
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ozzymanborn For This Useful Post: | hamzaakca (20-12-2007) |
|
|
#17 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 291
Tecrübe Puanı: 195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bendede çalışmadı v plug yalnız şunu belirtiyim vplugun son versiyonu 1.5.8 dvbviewerin 3.5.0.1 versiyonundada çalışmıyor vplugun önceki versiyonları çalışıyor fakat son versiyonu çalışmıyor 3.6.1.2 de hiç biri çalışmıyor bilginize
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to hanibenimrecebi For This Useful Post: | hamzaakca (20-12-2007) |
|
|
#19 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 898
Thanked 4.476 Times in 401 Posts
Tecrübe Puanı: 100
o zaman şu yapılacak vplug ın yeni sürümü çıkmalı ve vplug ile dvbviewer çalışmaya başlayacak ki bizede yarasın.
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 8
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Şimdi kurdum , önceki 3.5 sürümü çalışıyordu bende .Bu sürümün ayarlar menüsünde dvb kartım gözükmüyor taratıyorum ama nafile , kartım twinhan bu sorunu yaşayan varmıdır başka ?
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|