|
|
![]() |
|
|
#21 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 99
Tecrübe Puanı: 78
![]() |
ustalr sky2 var bende kurdum aynen anlatıldığı gibi,sonra kanallarda çıkıyor.2dakika kadar gösteriyor ve yayın gidiyor üzerine "NO HARDWARE" yazıyor.has CI lnb yi de işaretledim ama yine kitleniyor program.stabil çalışmıyor bende nasıl çözerim bunu??
Bence adamlar timer koymuşlar belirli bir zamandan sonra tak şifreyi istiyor gibime geliyor.eğer uzun süre kullanabilen varsa formatlayacağım bilgisayarı. ayrıca kumandada çalışmıyor,winlrc yi falan açtım ayarda yaptım ama nafile.yardımlarınıza teşekkürler...
Atam izindeyiz... Konu bacargan tarafından (17-03-2007 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#22 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 891
Thanked 4.457 Times in 399 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kumanda işi bende de nafile şifre olayını hiç bir şekilde görmüyor vplug olsun diğerleri sorunlar çok fazla
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#23 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 225
Tecrübe Puanı: 181
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de ben deneyeyim bakalım
Sonuçta SS' ile orjinal verilen bu program ise denemye değer Emeğinize sağlık |
|
|
|
|
|
#24 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 212
Tecrübe Puanı: 31
![]() |
Aynısı bende de oluyor boşuna format atma Selamlar
|
|
|
|
|
|
#25 | |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 212
Tecrübe Puanı: 31
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 99
Tecrübe Puanı: 78
![]() |
üstat o zman çözüm nedir?
|
|
|
#27 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 225
Tecrübe Puanı: 181
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar,
kurup denedim bende açmadı bile Loading languages yazıp donuyor Kaldırdım ve tekrardan kompakt olarak kurdum bu defa açıldı fakat hiç bir şey yapamadım Acaip bir versiyon olmuş bu. Emeğinize sağlık |
|
|
|
|
|
#28 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 40
Tecrübe Puanı: 15
![]() |
Arkadaşlar şimdilik boşuna uğraşmayın,
Tecrübelerim ve kanımca programın ilacındaki tahmin edilemeyen bir dallanma sonucu yaklaşık 2 dakika sonrasınd aprogram her seferinde ya kapanıyor, ya no hardware hatası veriyor vs.Yani üzerinde daha çok ve itina ile çalışılmış bir kirek gerekli.Bir de şu softcsalardan hangisi daha uyumludur bu sürüm ile ben onu anlayamadım.Şimdilik size tavsiyem 3.6.2.x sürümünü kurup, exe dosyasını ise 3.5.x.x sürümününkü ile değiştirip en azından bu sürümün süper OSD sinden filan faydalanabilmeniz.Hem böylelikle programın plugin desteğini exe crackli olmadığından daha stabil test etmiş oluruz.. saygılar... |
|
|
|
|
|
#29 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 97
Thanked 1.880 Times in 89 Posts
Tecrübe Puanı: 616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni sürümlere Twinhan kartını gösteremeyen arkadaşlar:
Twinhan modülü şu sıralar çıkan versiyonlara konulmamış. Eski sürümlerden birini kurun.(örneğin 3.2.6)Üzerinde hiçbir düzenleme yapmadan yeni sürümünüzü üstüne kurun.Kartınız tanınacaktır. Sevgilerimle.. |
|
|
|
|
|
#30 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 49
Tecrübe Puanı: 34
![]() |
programı kurdum donanım bulunamadı hatası veriyor .Çalıştıranlar hangi driver ve nasıl çalıştırdıklarını yazabilirmisiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|