DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S PLAYER & OTHER DVB-S SOFTWARE
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 17-03-2007, 21:55   #21
bacargan
ÇAVUŞ

bacargan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 99
Tecrübe Puanı: 78bacargan is on a distinguished road
ustalr sky2 var bende kurdum aynen anlatıldığı gibi,sonra kanallarda çıkıyor.2dakika kadar gösteriyor ve yayın gidiyor üzerine "NO HARDWARE" yazıyor.has CI lnb yi de işaretledim ama yine kitleniyor program.stabil çalışmıyor bende nasıl çözerim bunu??
Bence adamlar timer koymuşlar belirli bir zamandan sonra tak şifreyi istiyor gibime geliyor.eğer uzun süre kullanabilen varsa formatlayacağım bilgisayarı.
ayrıca kumandada çalışmıyor,winlrc yi falan açtım ayarda yaptım ama nafile.yardımlarınıza teşekkürler...

Konu bacargan tarafından (17-03-2007 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir..
bacargan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 18-03-2007, 04:21   #22
a.m.g

a.m.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 891
Thanked 4.457 Times in 399 Posts
Tecrübe Puanı: 100a.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uye
kumanda işi bende de nafile şifre olayını hiç bir şekilde görmüyor vplug olsun diğerleri sorunlar çok fazla

Plugin <<<-------

progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın

Progdvb <<<-------

PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<-------

Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz.
a.m.g isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2007, 21:54   #23
hayalinrengi
ÜSTÇAVUŞ

hayalinrengi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 225
Tecrübe Puanı: 181hayalinrengi yararli uyehayalinrengi yararli uyehayalinrengi yararli uyehayalinrengi yararli uye
Bir de ben deneyeyim bakalım
Sonuçta SS' ile orjinal verilen bu program ise denemye değer
Emeğinize sağlık
hayalinrengi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2007, 01:03   #24
armadillo
ONBASI

armadillo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 212
Tecrübe Puanı: 31armadillo is on a distinguished road
Aynısı bende de oluyor boşuna format atma Selamlar
armadillo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2007, 01:04   #25
armadillo
ONBASI

armadillo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 212
Tecrübe Puanı: 31armadillo is on a distinguished road
Alıntı:
bacargan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ustalr sky2 var bende kurdum aynen anlatıldığı gibi,sonra kanallarda çıkıyor.2dakika kadar gösteriyor ve yayın gidiyor üzerine "NO HARDWARE" yazıyor.has CI lnb yi de işaretledim ama yine kitleniyor program.stabil çalışmıyor bende nasıl çözerim bunu??
Bence adamlar timer koymuşlar belirli bir zamandan sonra tak şifreyi istiyor gibime geliyor.eğer uzun süre kullanabilen varsa formatlayacağım bilgisayarı.
ayrıca kumandada çalışmıyor,winlrc yi falan açtım ayarda yaptım ama nafile.yardımlarınıza teşekkürler...
Aynısı bende de oluyor boşuna format atma Selamlar
armadillo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2007, 02:28   #26
bacargan
ÇAVUŞ

bacargan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 99
Tecrübe Puanı: 78bacargan is on a distinguished road
üstat o zman çözüm nedir?
Alt 19-03-2007, 18:10   #27
hayalinrengi
ÜSTÇAVUŞ

hayalinrengi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 225
Tecrübe Puanı: 181hayalinrengi yararli uyehayalinrengi yararli uyehayalinrengi yararli uyehayalinrengi yararli uye
Arkadaşlar,
kurup denedim bende açmadı bile
Loading languages yazıp donuyor
Kaldırdım ve tekrardan kompakt olarak kurdum
bu defa açıldı fakat hiç bir şey yapamadım
Acaip bir versiyon olmuş bu. Emeğinize sağlık
hayalinrengi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2007, 23:01   #28
donjuan
ONBASI

donjuan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 40
Tecrübe Puanı: 15donjuan is on a distinguished road
Arkadaşlar şimdilik boşuna uğraşmayın,
Tecrübelerim ve kanımca programın ilacındaki tahmin edilemeyen bir dallanma sonucu yaklaşık 2 dakika sonrasınd aprogram her seferinde ya kapanıyor, ya no hardware hatası veriyor vs.Yani üzerinde daha çok ve itina ile çalışılmış bir kirek gerekli.Bir de şu softcsalardan hangisi daha uyumludur bu sürüm ile ben onu anlayamadım.Şimdilik size tavsiyem 3.6.2.x sürümünü kurup, exe dosyasını ise 3.5.x.x sürümününkü ile değiştirip en azından bu sürümün süper OSD sinden filan faydalanabilmeniz.Hem böylelikle programın plugin desteğini exe crackli olmadığından daha stabil test etmiş oluruz..
saygılar...
donjuan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2007, 16:11   #29
Ladacı

Ladacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 97
Thanked 1.880 Times in 89 Posts
Tecrübe Puanı: 616Ladacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uye
Yeni sürümlere Twinhan kartını gösteremeyen arkadaşlar:
Twinhan modülü şu sıralar çıkan versiyonlara konulmamış.
Eski sürümlerden birini kurun.(örneğin 3.2.6)Üzerinde hiçbir
düzenleme yapmadan yeni sürümünüzü üstüne kurun.Kartınız
tanınacaktır.
Sevgilerimle..
Ladacı isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2007, 17:57   #30
alim
ONBASI

alim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 49
Tecrübe Puanı: 34alim is on a distinguished road
programı kurdum donanım bulunamadı hatası veriyor .Çalıştıranlar hangi driver ve nasıl çalıştırdıklarını yazabilirmisiniz.
alim isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler