DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S PLAYER & OTHER DVB-S SOFTWARE
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 24-06-2008, 00:26   #21
salimsaka
ONBASI

salimsaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 15salimsaka is on a distinguished road
ben daha önce indirmiştim bu versiyonu kanal geçişleri falan gerçekten kullanmış olduğum bütün dvbs playerlerden daha hızlıydı fakat tek sorunum vardı oda yayınları fazla izleyememdi buda programın satın alınmamasından
kaynaklanıyordu bu senin verdiğin fulmü yada serialini varsa verebilirmisin
salimsaka isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 19-08-2008, 13:06   #22
irfanyu
ONBASI

irfanyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 19irfanyu is on a distinguished road
ARKADAŞLAR BEN BU PROGRAMI KURDUM FULL OLARAK .TARAMALARI VE KANALLARI ALDIM AMA GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM BUNU GRAPH AYARLARI NASILDIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİLGİSASYARIMDA TÜM KODEKLER YÜKLÜ BU PROGRAMIN YENİ VERİONU 4.0 BETASI ÇIKTI HD DESTEĞİ VAR AMA FULUNU BULAMADIM.
irfanyu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2008, 13:47   #23
Ladacı

Ladacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 97
Thanked 1.881 Times in 89 Posts
Tecrübe Puanı: 617Ladacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uyeLadacı taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
irfanyu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ARKADAŞLAR BEN BU PROGRAMI KURDUM FULL OLARAK .TARAMALARI VE KANALLARI ALDIM AMA GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM BUNU GRAPH AYARLARI NASILDIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİLGİSASYARIMDA TÜM KODEKLER YÜKLÜ BU PROGRAMIN YENİ VERİONU 4.0 BETASI ÇIKTI HD DESTEĞİ VAR AMA FULUNU BULAMADIM.
Öncelikle buraya küçük harflerle yazalım.
Programı çalıştırdığında:
Setting/graph/autograph tekrar onayla...
(Bu yolla eror msj.alırsanız:
Setting/general setting/autograph menusunde uygun codec decoderleri seçip tekrar az önceki gibi autograph onayı yapmalısın.)
Sevgilerimle...
Ladacı isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2008, 14:50   #24
mert_2005

mert_2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 288
Thanked 1.047 Times in 54 Posts
Tecrübe Puanı: 368mert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uyemert_2005 taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
irfanyu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.dvbsat.org/forum/f34/myth...dosyasi-52936/

burada türkçe dil dosyası var türkççe kullanırsan daha rahat kullanabılırsın ..iyi seyirler..
mert_2005 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2008, 18:19   #25
metin555

metin555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 138
Thanked 5.991 Times in 1.625 Posts
Tecrübe Puanı: 100metin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uyemetin555 taninmis sohret sahibi uye
sevgili @irfanyu büyük harf forum kuralları gereği kullanmak yasaktır saygılarımla

linkleri kontrol etmeden yüklemeyin, lütfen virüs taramasından geçirin
KARANLIĞA KIZACAĞINA BİR IŞIKTA SEN YAK
metin555 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler