DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S PLUGINS
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 19-01-2008, 13:59   #11
essba2008
ER

essba2008 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0essba2008 is on a distinguished road
cok tesekkürler
essba2008 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to essba2008 For This Useful Post:
aliiim (20-01-2008), ersinyesilyurt (08-04-2008)
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 24-01-2008, 20:17   #12
isakbey
ER

isakbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0isakbey is on a distinguished road
saol arkadaş
isakbey isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to isakbey For This Useful Post:
ersinyesilyurt (08-04-2008)
Alt 26-01-2008, 22:52   #13
karisma
ONBASI

karisma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 27
Tecrübe Puanı: 28karisma is on a distinguished road
Arkadaşlar Easy Tv'nin şifrelesi de şu:
65D4E6D537E3AD184DF4D5796A8F8AED

peki ben bunu 7-8 ve 15-16 satırlarını sildim keyleri biss keyin içine girdim ama çözmedi.lütfen yardım.
karisma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2008, 23:10   #14
UYDUCU

UYDUCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3dSwat Champion! 3 Wheeled Death Ride Champion! Babe Jump Champion! Balancing Bubbless Champion! Way of the stick Champion! Last Man Standing Champion! Middle East - Geography game Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 191
Tecrübe Puanı: 100UYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uyeUYDUCU Hatiri sayilir tecrubeli uye
Alıntı:
karisma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Easy Tv'nin şifrelesi de şu:
65D4E6D537E3AD184DF4D5796A8F8AED

peki ben bunu 7-8 ve 15-16 satırlarını sildim keyleri biss keyin içine girdim ama çözmedi.lütfen yardım.
Bu keyler eski Cryptowork keyler.
BISS kısmında çalışmaması normal.
UYDUCU isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to UYDUCU For This Useful Post:
Alt 02-02-2008, 00:56   #15
eternity980
ER

eternity980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 0eternity980 is on a distinguished road
şifreli kanalların çözümü ile ilgili

arkadasım saol resimli bişekilde anlatmıssın ama ben sanırım bi yerden sonra karıstırdım biraz acemisiyim biss şifrelerini nasıl giriyoruz tam olarak onu bi anlatırmısın? biss şifrelerini girme resminden hemen sonra vplug ekranına dönmüşsün orda kaldım yapamadım ben dogru düzgün şifreli kanal aamıyorum yardımcı olursan sevinirim. şimdiden çok teşekkür.
eternity980 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 21:02   #16
züğürtağa
ER

züğürtağa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0züğürtağa is on a distinguished road
merhaba arkadaşlar ben bu anlatılanlardan pek birşey anlamadım bu gösterilenler internet içinmi bende next2000 cx super plus rcevır var keyleri elle giriyom keyleri yazabilirmisinz güncel olan animal planet animaux ve futbol ile ilgili şimdiden teşekürler
züğürtağa isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to züğürtağa For This Useful Post:
Alt 08-02-2008, 22:41   #17
a.m.g

a.m.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 901
Thanked 4.477 Times in 401 Posts
Tecrübe Puanı: 100a.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
eternity980´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasım saol resimli bişekilde anlatmıssın ama ben sanırım bi yerden sonra karıstırdım biraz acemisiyim biss şifrelerini nasıl giriyoruz tam olarak onu bi anlatırmısın? biss şifrelerini girme resminden hemen sonra vplug ekranına dönmüşsün orda kaldım yapamadım ben dogru düzgün şifreli kanal aamıyorum yardımcı olursan sevinirim. şimdiden çok teşekkür.
biss şifreleri 16 karakterden oluşur. normal recieverlarda butün karakterler yazılır ama bizim kullandığımız ss2 gibi kartlarda bu şifreyi 12 haneli yazılır bunu 12 ye idnirmek içinde elinize gelen biss şifrelerinden 5. ve 6. silinir. daha sonrada son iki tan olan 15. ve 16. silinir.

a.b.c.d.e.f.g.h.i.j.k. l. m. n. o. p . r
1.2.3.4.-.-.7.8.9.10.11.12.13.14. - . -

burada gösterdiğim gibi harfleri elinizdeki 16 haneli biss şifresi olarak görün ve sonra harfleri sayın rakamda olabilir. ve 5-6 silin birde 15 16 silin

Plugin <<<-------

progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın

Progdvb <<<-------

PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<-------

Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz.
a.m.g isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to a.m.g For This Useful Post:
deli çocuk (17-02-2008), ersinyesilyurt (08-04-2008), Fauntleroy (10-02-2008), hakkı27 (17-02-2008), rockystone (28-04-2008), yakup044 (27-02-2008)
Alt 17-02-2008, 01:02   #18
deli çocuk
ER

deli çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 12
Tecrübe Puanı: 0deli çocuk is on a distinguished road
arkadaşım senin sayende bir senedir aldığım tv kartında şifreli kanalları şimdi çözdüm.sağol varol,emeğine sağlık
deli çocuk isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to deli çocuk For This Useful Post:
rockystone (28-04-2008)
Alt 25-02-2008, 02:10   #19
sasmaz23
ER

sasmaz23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0sasmaz23 is on a distinguished road
Anlatım herşey çok güzel de ben tam anlamadım kardeşim ya kusura bakma . bunları vermişsinde ben de progdvb 7.6 kurulu iyide çalışıyo.ben plug dosyalarını tam anlamadım keşke deseydin indirdiğimizbiss keyleri nereye koycagız ..benım tv kartım TWİNHAN bunlar ondada geçerlimi kardeşim .ben NTV VE FOX ta verilen lig maçlarınıda izleyemiyorum şifre giriyo ispanya maçlarında .verdiğin biss keylerini S2em klasörünün içine attım vplug kalsörüne değil .dogrumu yaptım acaba kardeşim ?? xxxxxxxxxxxxxxxxx eklersen çoook sevinirim sahiden ..

Konu tonytr tarafından (25-02-2008 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir..
sasmaz23 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to sasmaz23 For This Useful Post:
Alt 25-02-2008, 02:22   #20
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
sasmaz23´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlatım herşey çok güzel de ben tam anlamadım kardeşim ya kusura bakma . bunları vermişsinde ben de progdvb 7.6 kurulu iyide çalışıyo.ben plug dosyalarını tam anlamadım keşke deseydin indirdiğimizbiss keyleri nereye koycagız ..benım tv kartım TWİNHAN bunlar ondada geçerlimi kardeşim .ben NTV VE FOX ta verilen lig maçlarınıda izleyemiyorum şifre giriyo ispanya maçlarında .verdiğin biss keylerini S2em klasörünün içine attım vplug kalsörüne değil .dogrumu yaptım acaba kardeşim ?? xxxxxxxxxxxxxxxxx eklersen çoook sevinirim sahiden ..
öncelikle forum kurallarını okuyun
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler